crizz100 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Te traperki to łowne gumaki, tylko trudno ostatnio dostępne, może ktoś ma jakiś namiar na sklep internetowy gdzie można je nabyć?Pirania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Pirania nie ma pełnej gamy. Na allegro są obydwa rozmiary w pełnej gamie kolorystycznej. W zeszłym roku mój pewniak na szwedzkie jeziorowe sandacze, a miałem tylko 3 sztuki. Poszły w jeden dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MALIN. Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 PiraniaDzięki już namierzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) Co to za guma coś z SG? Już znalazłem Edytowane 9 Maja 2015 przez Spinnigista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypek Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 I co to za gumka ? Bo ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonilowca Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Savage Gear 4Play Shad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin81 Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Savage Gear 4Play Shad, bardzo fajne i "łowne" gumy, szkoda tylko że takie delikatne.Co trzeci atak zębatego kończy się obciętym ogonkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ximus Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Witam, szukałem podobnego tematu, ale nie znalazłem, jak co, proszę o przeniesie zapytania. Koledzy, co to za guma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Wyrób sieci DECATHLON z tego co widzę po kształcie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinning-team.pl Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 To chyba guma blue fox Ale pewności nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ximus Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 To niestety nie blue fox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaSpinning Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 http://www.taimentackle.com/pl/pl/product/10.2-cm-yum-samurai-shad-yss4-10_3463/91000 Yum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ximus Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinning-team.pl Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 http://www.taimentackle.com/pl/pl/product/10.2-cm-yum-samurai-shad-yss4-10_3463/91000 Yum Faktycznie Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonF Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 WitamMoże ktoś wie, co to za wynalazek?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo23004 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Podobna do Vibro Worm z oferty Crazy Fish, jak nie znajdziesz tego modelu to możesz spróbować Vibro jako zamiennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2703tomi Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Panowie,to nie jakieś tam jaja, lecz naprawdę niesamowicie łowne okoniowe kopyto na moim łowisku.Nie wiem skąd znalazło się w moim pudełku z innymi predatorami Mann'sa. Chłopaki rzucali wszystkim co mieli (nawet stojąc ze mną w łódce), fioletami/ herbatką z pieprzem itd. Oni kilka okonków, a na ten model, który obrazują przedstawione zdjęcia miałem co drugi rzut okonia. Naprawdę połowiłem, a chłopaki nie wierzyli, ze mam tylko 2 takie sztuki. Proszę znawców o zidentyfikowanie modelu. Starałem się to zrobić sam i mam podejrzenia, że to jakaś odmiana motoroil z brokatem i czarnym grzbietem, ale pewności nie mam. W katalogu Mann'sa są tylko jakieś tam małe okieneczka z końcówką ogonka więc "guzik" widać. W sklepach wędkarskim w moim małym miasteczku nigdzie tego nie ma. Zamówię przez Internet, ale najpierw musze wiedzieć co zamówić. Wiem na 100%, że to Mann's Predator 2 dł. 55m z czarnym grzbietem. Mam swoich dwóch faworytów, ale nie chcę uprzedzać Waszych opinii. Podzielę się nimi po pierwszych wpisach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Bierzesz pod uwagę, że to może być efekt odbarwienia od innych gumek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) MFST? ale jakby trochę przebarwiony... Edytowane 12 Listopada 2015 przez slawito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2703tomi Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Wiem, że odbarwienia są często przyczyna takich bezowocnych poszukiwań, ale te 2 gumki, które posiadam, wyglądają jak "nóweczki" nie widać po nich cech odbarwień.Chyba łatwiej jest zidentyfikować ten model, ponieważ ma czarny grzbiet, a jak mi wiadomo więcej jest tradycyjnych bez takiego grzbietu. Może ktoś jednak się odważy podać jakiś symbol przynęty. Jak wspomniałem mam swoje dwa/ trzy typy.Sprawdzę w innym wędkarskim sklepie w większym mieście i podzielę się uwagami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2703tomi Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Sławku, nie wiem, czy MFST nie jest bardziej czerwony, ale dzięki za sugestię. Sprawdze w bardziej zaopatrzonym sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 MFST? ale jakby trochę przebarwiony...Albo ten albo GFCL... albo oba na raz obok siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) m-045- mfmo , tak mi sie wydaje, http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5764348714&reco_id=591bca03-8915-11e5-a31f-027f8d968121&ars_rule_id=201 Edytowane 12 Listopada 2015 przez prezes77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 MFMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAFI Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 M-045BB MFMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi