przemyslaw_pajak Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 rozpoznaje ktoś jaskółke Sent from my SM-G950F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 (edytowane) Quantum chyba , ale modelu nie pamiętam Poszukałem: Quantum drop shot slendryLecz głowy nie dam sobie uciąć Edytowane 13 Października 2019 przez karpiu08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Quantum chyba , ale modelu nie pamiętam Poszukałem: Quantum drop shot slendryLecz głowy nie dam sobie uciąć Nie , nie ucinaj , jeszcze tyle wędkowania przed Tobą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Do Jaxona trochę podobnahttps://allegro.pl/oferta/guma-jaxon-drop-shot-td-01-8-5cm-kolor-e-5-szt-7984789949?utm_medium=app_share&utm_source=facebook Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 (edytowane) Chłopaki może wiecie jaki jest producent tej gumy?Dostałem w wędkarskim na test ale z głowy mi wypadł brand tej gumy.Na pewno nie jest to westin Edytowane 29 Października 2019 przez woblery L.E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Balzer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 super dzięki za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
margaryna Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Zapomniałem, a są to...? Sent from my G8341 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Storm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Co to za guma? Ma dużą literkę N na ogonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szekspir Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 (edytowane) To chyba Narval Commander shad. Edytowane 19 Marca 2020 przez szekspir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z@nder Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Ktoś zna. Jakieś opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 (edytowane) Cześć.Poznaje ktoś?. Edytowane 17 Listopada 2020 przez Szczepek2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Cześć.Poznaje ktoś?. Cormoran Cora-Z Triangle-Shad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Dziękuj.Podobna guama, ale te są trochę inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 16 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 (edytowane) Wie kto może czyja to robota" Edytowane 16 Listopada 2021 przez ObraFM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 16 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Orka Lures 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 16 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Dzięki śliczne- u mnie kosiarki: muszę dokupić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 18 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2024 Czyj to "leszczyk"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Co to za guma, 9 cm z grzechotką na pewno jest to Savage Gear ale nie Slender Scoop Shad który jest grubszy. Drugie pytanie gdzie to można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2024 Poproszę o pomoc. Ta dwukolorowa to Quantun, wie ktoś może kto jest producentem tej drugiej?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 21 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2024 Trochę to trwało ale ustaliłem... dla zainteresowanych: peter lahti V-shad, w tym rozmiarze już nieosiągalna praktycznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 21 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2024 Trochę to trwało ale ustaliłem... dla zainteresowanych: peter lahti V-shad, w tym rozmiarze już nieosiągalna praktycznie.A co taka kosa na sandały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 21 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2024 (edytowane) A co taka kosa na sandały?Ciekawa praca, znalazłem w pudełku, jedną rybę złowiłem i pomyślałem że może się lekko dozbroję i tu nastąpiła konsternacja A ten quantum którego kupiłem myśląc że to lahti to bubel przy nim... szkoda kasy. Edytowane 21 Grudnia 2024 przez amalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Cześć Rozpoznaje ktoś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi