mario Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Konrad, podaj jeszcze długość, może pomóc.Np. Mistrall ma podobną gumę - długość 5cm: https://mistrall.com.pl/drop-shot-rx,sk,260 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia (edytowane) Coś takiego ma w ofercie Jenzi i nazywa się to Trouty program Drop Shot XPL. Pewnie też ma to Quantum i Dega.Guma ma długość 6cm. Wzięte z katalogu firmy na 2009 rok. Edytowane 4 Stycznia przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Bardzo dziękuję za pomoc :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Ten Savage Gear to co to za model? „16” ma wybitą na ogonie i ma 16cm długości. Na necie nic podobnego z hakiem w korpusie nie mogę znaleść. ________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Ten Savage Gear to co to za model? „16” ma wybitą na ogonie i ma 16cm długości. Na necie nic podobnego z hakiem w korpusie nie mogę znaleść. ________ Herring big shad Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października One mają osobne główki czy tak jak ten z fotki obciążenie i hak zalane gumą jako całość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października One mają osobne główki czy tak jak ten z fotki obciążenie i hak zalane gumą jako całość?Herring - sama gumaHerring Big Shad - wbudowane obciążenie i hak. Ale 16 chyba na rynku polskim nie występują już. Nie jestem pewny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 11 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października Na pewno ma napis Savage Gear i na ogonie te "16". No i hak w plecach, bez główki, obciążenie jakieś lekkie w środku gumy. Oczy żółte plstikowe (chyyyyba) wklejane. Chyyyyba, nie próbowałem odrywać. Zważę z ciekawości "rybę" ile to ma gramów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października czołem,co to za model - może ktoś... coś...chyba Relax, ale jaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi