2703tomi Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Chłopaki, dobra teraz moje dwa typy.W jeden trafiliście, więc to chyba rzeczywiście to. Myślałem o modelu: GNFMO lub własnie MFMObrałem pod uwagę jeszcze: RFMO Powtarzam, wszystko po oględzinach jakiś tam zdjęć w necie. Nic na żywo w sklepie. Czekam na ostateczne zdanie, choć faworytem staje się; MFMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Tylko, że MFMO to chyba motor-oil. A on nie jest taki bardziej mieniący się na zielono? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2703tomi Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Chłopaki, myślałem, ze już prawie zwycięstwo, a tu masz babo placek, nowa wątpliowść W katalogu Mann's-a z 2011 roku jest owszem kolor MFMO, ale chyba to model bez czarnego grzbietu. W tym katalogu są poniżej oddzielnie podane Predatory z czarnym grzbietem, ale wśród kolorów nie ma już (zdaniem producenta) MFMO. Chyba, ze to stary katalog. Podaję link: http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=4&ved=0CDQQFjADahUKEwiCi5iHy4rJAhXLwHIKHZBwCgo&url=http%3A%2F%2Fwww.goldfish.ua%2Fetc%2Fcatalog%2Fmanns.pdf&usg=AFQjCNHVi9m1Yd_M5kSDjvrLcwBmbGMd6w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Tym razem ja proszę o pomoc w ustaleniu producenta tego twistera To staaary twister, ale może ktoś, coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Hej, Czy ktoś pomoże namierzyć mi twistery jak na zdjęciu? Długość około 10cm. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Przeszukałem historię i nie znalazłem żadnego tematu z poszukiwanymi przynętami - aczkolwiek wiem że takie się pojawiały. Może ktoś z was pomoże i rozpozna co to za przynęta ??? Jaka firma, model cokolwiek. Może ktoś z was posiada etc Twister okoniowy , korpus dwukolorowy (niestety zdjęcie robione na szybko ) dwa odcienie zieleni: motor i znacznie jaśniejsza. Długość jakieś ok. 35mm.Pakowane w plastykowe pudełeczka w woreczku. Ilość 15-20szt/op Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Przeszukałem historię i nie znalazłem żadnego tematu z poszukiwanymi przynętami - aczkolwiek wiem że takie się pojawiały. Może ktoś z was pomoże i rozpozna co to za przynęta ??? Jaka firma, model cokolwiek. Może ktoś z was posiada etc Twister okoniowy , korpus dwukolorowy (niestety zdjęcie robione na szybko ) dwa odcienie zieleni: motor i znacznie jaśniejsza. Długość jakieś ok. 35mm.Pakowane w plastykowe pudełeczka w woreczku. Ilość 15-20szt/op Temat już istniał, połączyłem więc wątki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Ok dziękuję ...... z drugiej strony wyszukiwarka nie "wyrzuciła" mi go w wynikach :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Przeszukałem historię i nie znalazłem żadnego tematu z poszukiwanymi przynętami - aczkolwiek wiem że takie się pojawiały. Może ktoś z was pomoże i rozpozna co to za przynęta ??? Jaka firma, model cokolwiek. Może ktoś z was posiada etc Twister okoniowy , korpus dwukolorowy (niestety zdjęcie robione na szybko ) dwa odcienie zieleni: motor i znacznie jaśniejsza. Długość jakieś ok. 35mm.Pakowane w plastykowe pudełeczka w woreczku. Ilość 15-20szt/opKorpus wygląda na twistera Kallins i nazwa była na ogonku,który często był w innym kolorze niż korpus.Z drugiej strony te które posiadałem /posiadam były dłuższe niż 35mm,chyba ze zmierzyłeś sam korpus. Pozdrawiam Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Ok dziękuję ...... z drugiej strony wyszukiwarka nie "wyrzuciła" mi go w wynikach :/ <Wpisuj wyszukiwaną rzecz w "cudzysłowie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Jaka to firma i co za guma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Jaka to firma i co za guma?Bass assasin turbo shad, kolor chyba salt and pepper silver. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Bardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Jaka to firma i co za guma? To jenzi river shad, BTW bardzo dobra guma na jeziorowe gady 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Bass assasin turbo shad, kolor chyba salt and pepper silver. To jenzi river shad, BTW bardzo dobra guma na jeziorowe gady Jak żyć ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Jak żyć ? normalnie... to praktycznie te same gumy, a rybie marka to koło ogona lata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 No na gady na pewno dobra. Kolega ją wyłowił z odmętów całą pogryzioną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Mala roznica jest bo Bass Assasin w tym ksztalcie mierzy cos ok 9cm,a Jenzi 10,12,15 i 20cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z@nder Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Na jenzi jest napis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Bass Assasin na 99% i kiedyś narwalem kilka sztuk tej gumy;) zdaje się ze chyba nawet na hakach sasame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrontLine089 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 (edytowane) ktoś wie co to za cudeńko ? Edytowane 5 Marca 2018 przez FrontLine089 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 ktoś wie co to za cudeńko ? Niestety nie widać zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrontLine089 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Niestety nie widać zdjęcia. tyle sie napracowałem żeby to dodać i w końcu sie udało..nie za bardzo chyba.. dziwne jest to że u mnie jest obrazek normalnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrontLine089 Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Jakaś przeróbka Berkley Nymph... Ale kto, co - dokładnie nie powiem. Berkleyowskie robią robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi