fafka90 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Wybieram się z rodzina w góry, chciałbym zabrać kijek z myślą o pstrągach, czy w okolicy znajdę jakieś wody z pstrągiem, może ktoś był na urlopie i udzieli wskazówek. Za wszelkie info będę bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Chyba stawy z pstrągiem [emoji53] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Izera po czeskiej stronie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Narty zabierz nie wędki ???? I miłego wypoczynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Po czeskiej stronie niestety jest zakaz do 16 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi132 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 też miałem taki kłopot rok temu, jechałęm do karpacza i chciałem pstruchy połowić ale tam płynie tylko jakis siurek na trasie jelenia góra -karpacz i jednego wędkarza widziałem...niby góry ale tam kiepsko z wodą pstrągową...za to narty jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Po czeskiej stronie niestety jest zakaz do 16 kwietniaNo tak... ja łowiłem tam w lecie - bajka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Niedaleko, w Szklarskiej Porębie płynie rz. Kamienna. Nie na każdym odcinku można łowić, poczytaj na stronie okręgu Jelenia Góra (Informator krainy pstrąga i lipienia). Tutaj masz co nie co: http://www.wedkarz.pl/wp-webapp/article/1378 Ale jest to naprawdę niewielki dopływ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zależy w jak bliskiej okolicy. Ok 0,5 h samochodem masz np. Bóbr (tam łowiłem ze 2 razy) czy Kamienną w okolicy Jeleniej Góry (tam nie łowiłem). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JimbeamPK Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Szykuje się Wielkanoc w Szklarskiej Porębie. Podpowie ktoś, gdzie warto wybrać się porzucać kilka godzin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejdiem Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 (edytowane) Jak Szklarska to możesz próbować na Kamiennej od Pałacu Pakoszów w dół, albo kawałek dalej na Bóbr (poniżej Pilchowic lub powyżej Łomnicy). Edytowane 14 Lutego 2022 przez Ejdiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JimbeamPK Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Jak Szklarska to możesz próbować na Kamiennej od Pałacu Pakoszów w dół, albo kawałek dalej na Bóbr (poniżej Pilchowic lub powyżej Łomnicy). Dziękuję bardzo za informacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi