wildriver Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 (edytowane) Właśnie mi też się sprawdzaja z takim celownikiem czerwonym-niby mało boleniowy kolor,czasem potrafi odczarowac wodę :-) Celownik Edytowane 26 Lipca 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Ach te bolenie...jak toto w plecionkę strzeli to serducho w gardle trzeba troszke gimnastyki ostatnio nad Wisłą,żeby coś złowić,kolor woblerka,nie boleniowy-czasem jest skuteczny Ładna fotka Wildriver ,widzę że woda u Ciebie płynie fajnie ,u nas szambo raczej przypomina.Sądząc po porze w jakiej złowiłeś (szarawo czy jakoś tak) to kolorek już bez znaczenia raczej ,tylko praca.Rybek jak to boluś zawsze fajny ,graty za fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Właśnie mi też się sprawdzaja z takim celownikiem czerwonym-niby mało boleniowy kolor,czasem potrafi odczarowac wodę :-) Celownik zgodze sie niby nie boleniowy ale ja tez sporo rybek zlowilem na podobne kolorki a i zloty z czerwonym brzuszkim u mnie tez gryzly swoja droga jak bolek mogl ominac tak ladnego wobka heeh a pstragoweczki tez fajowe o rybkach nie wspomne :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Wild, już aero zacząłeś malować ? To chyba już nie wygląda na puche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Ładna fotka Wildriver ,widzę że woda u Ciebie płynie fajnie ,u nas szambo raczej przypomina.Sądząc po porze w jakiej złowiłeś (szarawo czy jakoś tak) to kolorek już bez znaczenia raczej ,tylko praca.Rybek jak to boluś zawsze fajny ,graty za fotkę. Woda płynie fajnie,tam gdzie łowiłem całe koryto przechodzi na mój brzeg i jest b.duży przepływ.Powiem Ci w tajemnicy ,że akurat ten kolor tzn.jaskrawo-zielony z czerwonym celownikiem,wyjątkowo sprawdzał się mi właśnie pod sam wieczór i na brudnej wodzie.Jest kontrastujący.Oczywiście masz rację pisząc o pracy i potwierdzam,przede wszystkim to jak wobler pracuje-decyduje o tym,kiedy trzeba go założyć na wędkę. Wild, już aero zacząłeś malować ? To chyba już nie wygląda na puche Niee,jeszcze puszkompuszkom ale już schną pod malowanie z pistoletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) Troszke wątek odleciał ,teraz wiecej się nad wodą przebywa i warsztat troche na bok poszedł,chociaż cosik ostatnio z niego wypłynęło i przyznam,że pływa nieźle,no ale to nie mi oceniać,woda/ryba zweryfikuje... Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez wildriver 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zajefajne. Ciekawe pomysły. Szczególnie oklejana baryła jest w moim guście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.wolek17 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 noo Kozackie Te Sdr Widze sumą nie odpuscisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 ten ostatni, mnie zainspirował , bardzo ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Przeniesienie oczu pod ster w tej konstrukcji, nad wyraz korzystne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Wreszcie aerograf został odpalony i pierwsze uklejki wypłynęły z pracowni.Prezentują sie mniej wiecej tak: Grzbiet oliwkowy,lekko transparentnie zachodzący na łuskę,brzuszki białym wąsko malowane.Akcja drobniutka,to akurat są małe gdzieś ok.6cm.Już wieksze są gotowe,tylko ustawić-będą pod jesienne łowy Jeszcze przy okazji pstrążki z usterzeniem. Pozdroo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 No wkoncu pokazales te uklejaski no juz miejscowke na jedna szykuje heheh oplacilo sie odpalenie aero bo wyszy klasa pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 (edytowane) Raczej więcej, niż mniej ci wyszły te uklejki Edytowane 24 Sierpnia 2013 przez joker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Pstrążki fajowe,te z czerwonymi kropami wyglądają lux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Wczoraj sobie wobki ustawiałem cięższym zestawem,aż tu nagle bolek podpłynął i się przygląda co ja kurna robie ...to niewiele myśląc...SYP MU Taka uklejka mu się spodobała Chwilę poźniej jego sporo starszy brat przewiózł mnie ładnie i zostawił z kocią mordą Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez wildriver 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Piekne wobki i bolek tez pikny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Świetnie i oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 No majster testy spiewajace hhehe to dawaj ten nasz umowiony szachermacher robimy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Mareczku wobki testuje i lowie dzisiaj panna z wasem dala mi ladna jazde, na kijku 15gr w silnym nurcie myslalem ze nie dam rady, po kilku minutach wypompowana lezala na brzegu nie dalo sie uchwycic z wobkiem w ustach poniewaz wobek zaplatal sie w siatke podbieraka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 4 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Gratulację barbary Cieszy jak gdybym sam złowił hehe.Dzisiaj też miałem fajny dzionek wrzuce foty do wieści Pozdro i dzięki za testa,zawsze to daje kopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Troche potestowalem dzis twoje boleniowki ta oliwkowa ktora mi podeslales mega :-) zarowno wykonanie jak i praca 2bolki wyjete 3 odjechal wraz z wobkiem :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 8 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 No i pieknie Panie GratulacjęSzkoda,że hattricka nie było hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 poprostu braklo mocniejszej linki na tego miska ktory zwial :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 11 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 (edytowane) poprostu braklo mocniejszej linki na tego miska ktory zwial :-( To trzeba było pleckę 20 lb nawinąć i po ptokach Dziś boleń ten,pokazał wyraźnie iż jesień zbliża się wielkimi krokami.Wobler dziesięcio centymetrowy został chapnięty"do oporu",na szczęście udało się w miarę sprawnie,uwolnić podtuczonego osobnika Takiego zażarł Edytowane 12 Września 2013 przez wildriver 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 (edytowane) Troche potestowalem dzis twoje boleniowki ta oliwkowa ktora mi podeslales mega :-) zarowno wykonanie jak i praca 2bolki wyjete 3 odjechal wraz z wobkiem :-( Bielik, co to za kijek na fotkach ? Jakiś robinson ? Edytowane 12 Września 2013 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi