Skocz do zawartości

Woblery na dziką rzekę-head made by wildriver

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki.foty są robione w pomieszczeniu przy lipnym świetle,troszke fajniej sie w słońcu prezentują,podobnie do boleniówek i innych na poprzedniej stronie.Masz racje Maciek,są uniwersalne :) mają w okolicach 4cm i b.drobną i wyczuwalna na kijku akcje.

Edytowane przez wildriver

Ten ostatni?

Właśnie zdziwił byś się Krystek :) Sam się w szok w....m jak go do wody wrzuciłem :o chodzi tak drobno,że prawie nie widac gołym okiem,trzeba się przyglądać.Myślałem,że wyjdzie mi leciutko lusterkujaca uklejka,a wyszedł kozak do speedowego prowadzenia.Chociaż przy tym wyglądzie i pracy myślę,że mozna go powolutku prowadzić i bolek go chapnie bez zastanowienia. :P  :D Najlepszy z serii wyszedł :)

Takie bardziej mięszające/lusterkujące też robię

ewbb.jpg

Można po opasce puścić i przytrzymać mozna za kamyczkiem :P Sandaczyk też lubi takiego pożreć,a czasem szczupły też chlaśnie w uklejkę :lol:
Edytowane przez wildriver
  • Like 1

Ten ostatni?

Właśnie zdziwił byś się Krystek :) Sam się w szok w....m jak go do wody wrzuciłem :o chodzi tak drobno,że prawie nie widac gołym okiem,trzeba się przyglądać.Myślałem,że wyjdzie mi leciutko lusterkujaca uklejka,a wyszedł kozak do speedowego prowadzenia.Chociaż przy tym wyglądzie i pracy myślę,że mozna go powolutku prowadzić i bolek go chapnie bez zastanowienia. :P  :D Najlepszy z serii wyszedł :)

Takie bardziej mięszające/lusterkujące też robię

ewbb.jpg

Można po opasce puścić i przytrzymać mozna za kamyczkiem :P Sandaczyk też lubi takiego pożreć,a czasem szczupły też chlaśnie w uklejkę :lol:

Lubię jak wobek da się postawić czasem ,boleń też ;) :D :lol: .

Albo wolniej poprowadzić ,no i żeby oczywiście miał jakąś pracę :P

• 2 tygodnie później...