Kamil Z. Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Wygląda na Diaflexa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klonek02 Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Robinson Diaflex light spin prawdopodobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Fajny kijaszek. On ma taki długi dolnik czy to tylko na fotce tak wygląda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Robinson Diaflex light spin prawdopodobnietu trafiles w dyche dolnik dosc dlugawy ma ciut za lokiec wystaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 15 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 (edytowane) Podobne do poprzednio wstawianych,tylko jest dodany fajny efekt dizajnerski pod oliwka prześwituje złoty paseczek. Edytowane 17 Września 2013 przez wildriver 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Ile te maluchy ważą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 15 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 (edytowane) Niewiele raczej,są pływające Chyba,ze o boleniówki pytasz?To trochę waża niektóre,pod 12-15 gram. Edytowane 17 Września 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 15 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Jeszcze o najlepszym wobku bym zapomniał Mucha CC 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 17 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 (edytowane) Tak wyglądał ten wobek i tak jak pisaliśmy,został aerografem transparentnie oliwką na grzbiecie i cienko,białym na brzuchu pomalowany. Edytowane 17 Września 2013 przez wildriver 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 17 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Jeszcze takie krąpiowate klenióweczki zapodam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Te krąpiowate coś w sobie mają.... Na wszystkie gatunki ryb chyba Fajne oklejanki gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 małe grubaski są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 17 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 (edytowane) Dzięki.foty są robione w pomieszczeniu przy lipnym świetle,troszke fajniej sie w słońcu prezentują,podobnie do boleniówek i innych na poprzedniej stronie.Masz racje Maciek,są uniwersalne mają w okolicach 4cm i b.drobną i wyczuwalna na kijku akcje. Edytowane 17 Września 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 To będą kosić! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Zdjęcie wobka na piasku w wodzie ekstra ,bardzo fajnie pryśnięty.Po kształcie i mocowaniu steru widać że będzie pracować mocniej niż Twoje wcześniejsze boleniówki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 17 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 (edytowane) Ten ostatni?Właśnie zdziwił byś się Krystek Sam się w szok w....m jak go do wody wrzuciłem chodzi tak drobno,że prawie nie widac gołym okiem,trzeba się przyglądać.Myślałem,że wyjdzie mi leciutko lusterkujaca uklejka,a wyszedł kozak do speedowego prowadzenia.Chociaż przy tym wyglądzie i pracy myślę,że mozna go powolutku prowadzić i bolek go chapnie bez zastanowienia. Najlepszy z serii wyszedł Takie bardziej mięszające/lusterkujące też robię Można po opasce puścić i przytrzymać mozna za kamyczkiem Sandaczyk też lubi takiego pożreć,a czasem szczupły też chlaśnie w uklejkę Edytowane 17 Września 2013 przez wildriver 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 To musiałeś mu krzywdę zrobić jak go tak ogołociłeś z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 17 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Taam ogołociłem hehe Co Ci będe gadał,może z Robertem się dogadamy to zobaczysz na żywca czy biednie pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 A popatrzę,popatrzę nie omieszkam zapodać jak już zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Ten ostatni?Właśnie zdziwił byś się Krystek Sam się w szok w....m jak go do wody wrzuciłem chodzi tak drobno,że prawie nie widac gołym okiem,trzeba się przyglądać.Myślałem,że wyjdzie mi leciutko lusterkujaca uklejka,a wyszedł kozak do speedowego prowadzenia.Chociaż przy tym wyglądzie i pracy myślę,że mozna go powolutku prowadzić i bolek go chapnie bez zastanowienia. Najlepszy z serii wyszedł Takie bardziej mięszające/lusterkujące też robię Można po opasce puścić i przytrzymać mozna za kamyczkiem Sandaczyk też lubi takiego pożreć,a czasem szczupły też chlaśnie w uklejkę Lubię jak wobek da się postawić czasem ,boleń też .Albo wolniej poprowadzić ,no i żeby oczywiście miał jakąś pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 27 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Fotki tak na szybko cyknąłem,zaraz dostaną szczęki Stado 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Zdrowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Smakowite kolorki :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Dawaj mi jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 27 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Mówisz i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi