RafałWrocław Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Szkoda do wody rzucac trafi w gablote 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 27 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Heh Dzięki za wyróżnienie.Nie lepiej najpierw przetestować,czy chociaż coś warte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Widzę , że coraz więcej osób trzyma bardzo wysoki poziom wykonania swoich przynęt . Gratuluję staranności . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Świetne Marku te boleniówki. Nie waż się pokazać u mnie bez nich, jednego muszę wysępić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Fotki tak na szybko cyknąłem,zaraz dostaną szczęki StadoZłotawo wyszły ,niektóre rybki lubią takie odcienie .Teraz to już naprawdę fajno wyszły,szykowałeś je do speedu czy może nie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 28 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Raczej do szybszego prowadzenia,to są akurat pływające wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Sklonuj powłokę wierzchnią ,środek wypełnij odpowiednio by tonęły ,ster dobierz aby schodziły tak do 1m i pracowały mocniej -będzie luks ,wyślij dane do przelewu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Akurat to, że pływają, to może być ciekawe Mam jakiegoś Twojego ze starszej chyba produkcji. Ciekawa konstrukcja Nie zawsze trzeba "kloca", który leci 80, albo i więcej metrów. Wolę cicho zakraść się do łowiska i podać delikatną, subtelną przynętę, niż z dużej odległości sterczeć jak świeczka i walić bolkom cegłami po głowach PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.wolek17 Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Złotawo wyszły ,niektóre rybki lubią takie odcienie .Teraz to już naprawdę fajno wyszły,szykowałeś je do speedu czy może nie ?Oj lubią lubią , Szczególnie te Ratowickiee 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 3 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Teraz dopiero obczaiłem Wasze wpisy Akurat chciałem coś sprawdzić w wątku Sklonuj powłokę wierzchnią ,środek wypełnij odpowiednio by tonęły ,ster dobierz aby schodziły tak do 1m i pracowały mocniej -będzie luks ,wyślij dane do przelewu Właśnie klonowanie,wypełnianie,wklejanie itd jest w trakcie Oj lubią lubią , Szczególnie te Ratowickiee Młody,może jeszcze raz poprawi Akurat to, że pływają, to może być ciekawe Mam jakiegoś Twojego ze starszej chyba produkcji. Ciekawa konstrukcja Nie zawsze trzeba "kloca", który leci 80, albo i więcej metrów. Wolę cicho zakraść się do łowiska i podać delikatną, subtelną przynętę, niż z dużej odległości sterczeć jak świeczka i walić bolkom cegłami po głowach PozdrówkaKamil Trochę łowiłem w ubiegłym sezonie na Odrze i przyznam się,więcej boleni złowiłem na pływające woblery boleniowe.Też lubię podejść do bolenia po cichaczu i syp mu ew.puścić mu z nurtem "przekąskę" Branie na krótkim dyszlu to jest to!Najlepiej na plecionce Poza tym uważam,że w miejscówkach gdzie łowi sporo ludu,lepiej własnie podać lekką przynętę(jeśli jest taka opcja),często gęsto plusk woblera płoszy bolka z rzutu i pozamiatane...Gdzie dorwałeś mojego wobka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Marek ,jak zrobisz coś w tym designie co ostatnio -niekoniecznie oczywiście to daj znać.Tylko do wolniejszego prowadzenia ,wiadomo o co chodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Gdzie dorwałeś mojego wobka? O ile dobrze pamiętam, to buszowaliśmy sobie nawzajem z @Bluzerem po pudełkach i robiliśmy małe wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Piękne te Twoje boleniówki, dopieszczone. Zacne stadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 3 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Tak myślałem,że albo Bluzer,albo Kacper W. :-)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Tak wyglądał ten wobek i tak jak pisaliśmy,został aerografem transparentnie oliwką na grzbiecie i cienko,białym na brzuchu pomalowany. Mam takiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 6 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 (edytowane) Zrobiłem takie sobie jajecznice Grzesiek34 mi kiedyś reklamował tego typu konstrukcje jako ciekawe hmmm...Nie mogłem jakoś się przemóc,co do tych "zaciążonych"woblerów Jakiś czas temu zrobiłem kilka na testa i stwierdziłem,że fajnie to chodzi ...no i są Przy okazji,zapowiedź większego kalibru przynęty,która ma rzekomo łowić,stojące niżej Bolenie 7,5cm,ważą w okolicach 20-25 gram Płaskie Edytowane 6 Października 2013 przez wildriver 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 No! Teraz Marku jesteś lurebuilder z jajami Boleniówki zapowiadają się ciekawie, 25g będzie można machnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 6 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 (edytowane) 25 gram,myślę będzie ładnie pikować do dna Żeby tylko brały. Mam taka miescoofkie Edytowane 6 Października 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 (edytowane) A do mnie przyszły 2 markowe boleniówki, patrzę i podziwiam i przestać podziwiać nie mogę. Roz.....ą system!!!I tak je miętoszę w rękach i miętoszę jak zbok jakiś. Ach jakie ładne I do tego jednego z nich już boleń w buzi trzymał, pierwszy i na pewno nie ostatni. Byle do wiosny!Marek Miszcz!!! Dzięki chłopie Edytowane 13 Października 2013 przez wepster 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 l hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 13 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 (edytowane) hehehehe To ja dziękuje za malowanki,połowią u mnie na 1000 PRO Edytowane 14 Października 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 21 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Troszkę wreszcie potrenowałem aerograf,mały kroczek do przodu zrobiony Malowałem farbami z puszek(motip i inne) Najpierw wariacje nt. kiełbia Zdjecie grupowe Boleniówki-czyli to,co Maro lubi najbardziej No i oczywiście nie zabraknie prototypów Plus płaskie-prawie gotowe &bonusik 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Fajne spektrum kolorków ,niby takie naturalne a jednak z pewnymi akcentami ,które będą działać :-)Bardzo mi się podobają ,coraz fajniej ci wychodzi machanie tym aero :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Witaj Maro Woby jak zawsze klasa, bolki u mnie na jednej miejscówce (wiesz jakiej) ganiają jak szalone a Ty nie przyjedziesz by po testować te nowe cukierasy Musimy zrobić jakąś wymiankę o ile będziesz chciał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Dla mnie bomba, oby tak dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi