Skocz do zawartości

Woblery na dziką rzekę-head made by wildriver

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki wszystkim za pozytywną opinie  :)

Witaj Maro ;) Woby jak zawsze klasa, bolki u mnie na jednej miejscówce (wiesz jakiej) ganiają jak szalone a Ty nie przyjedziesz by po testować te nowe cukierasy :P Musimy zrobić jakąś wymiankę o ile będziesz chciał ;)

Tomek

Chyba pomyślę nad tym poważnie :P  :D Na moich wodach bryndza trochę ^_^

boleniowki robią robote teraz na jesień ogromną :P:P  a na te pstrągowe połowiłem kleni i kropków

Kacper

To się cieszę,że coś tam skubie na te moje stwory ^_^

Boleniówki i Płaskie bardzo smacznie wyglądają ,jaśniejsze ,ciemniejsze -pięknie .

Mnie bardzo interesuje ten prototyp co się lakierek na nim pomarszczył ;) ,cóż to będzie?

Ten o którym piszesz to na razie jeszcze wielka niewiadoma :lol: Ma 7cm.przy 13 gramach-jest płaski w przekroju.Lakier na zdjeciu wydaje się taki dziwny,tak światło padło,w rzeczywistości jest normalny,tylko faktura jest "niestandardowa"dużo bardziej daje reflex niż zwykła łuseczka.

Edytowane przez wildriver

Krystekwolf 

wrzuciłem :) powiem tylko-działa jak fabryka chciała,w zamyśle miał byc z takim właśnie sterem i pracować z przerwami i udało się w 100 procentach.

Myślałem,że tylko jeden taki mi wyszedł,niepowtarzalny(tamtego coś mi zjadło) -_- Ale jednak da się ^_^

22l9.JPG

Potrafi mocno zapracować przy podbiciu,czuć na kijku z odległości rzutu,czyli z dobrych 50 metrów.Najlepsze to właśnie to nieregularne "chodzenie"idzie lekko drgając,nie czuć go na wędce i nagle na jakichś powiedzmy dwóch metrach zapracuję agresywniej-tak,że czuć go na wędzichu :) Trzeba znaleźć jego tempo.
Jak szybko prowadzisz to drga dosć energicznie i lekką sinusoidą zapindala :D

6a13.jpg
dl4o.jpg

Edytowane przez wildriver
  • Like 3

• 1 miesiąc temu...

Dawno nic nie było u mnie w wątku,siadłem wczoraj na chwilę do sandaczowych wobków,bo sandałki ładnie biorą  :P Tak sobie aero troszkę po bazgrałem,żeby nie zapomnieć jak to działa :D a już miałem puchami malować bo lenia miałem strasznego ^_^

No i takie wyszły

qyar.jpg
  • Like 4

• 4 tygodnie później...

Pracują jak wobki sandaczowe :-p

Dość wyraźnie,bo robione były na dosyć mały uciag,taki późno jesienny.Lusterkuja i lekko ogonem robią,schodzą do jakichś 1-1,5 metra,przy wolnym prowadzeniu.Planuje troszkę jeszcze"podkręcić"prace,tak żeby troszkę szybciej mieliły wode :-)

Poza tym muszą,ciut mniej agresywnie pracować.Może nagram filmik z tymi ze zdjęć wyżej to wstawie tutaj.

• 1 miesiąc temu...