rybak44 Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 boleniowki robią robote teraz na jesień ogromną :P a na te pstrągowe połowiłem kleni i kropków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 (edytowane) Boleniówki i Płaskie bardzo smacznie wyglądają ,jaśniejsze ,ciemniejsze -pięknie .Mnie bardzo interesuje ten prototyp co się lakierek na nim pomarszczył ,cóż to będzie? Edytowane 21 Października 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 21 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 (edytowane) Dzięki wszystkim za pozytywną opinie Witaj Maro Woby jak zawsze klasa, bolki u mnie na jednej miejscówce (wiesz jakiej) ganiają jak szalone a Ty nie przyjedziesz by po testować te nowe cukierasy Musimy zrobić jakąś wymiankę o ile będziesz chciał TomekChyba pomyślę nad tym poważnie Na moich wodach bryndza trochę boleniowki robią robote teraz na jesień ogromną :P a na te pstrągowe połowiłem kleni i kropków KacperTo się cieszę,że coś tam skubie na te moje stwory Boleniówki i Płaskie bardzo smacznie wyglądają ,jaśniejsze ,ciemniejsze -pięknie .Mnie bardzo interesuje ten prototyp co się lakierek na nim pomarszczył ,cóż to będzie? Ten o którym piszesz to na razie jeszcze wielka niewiadoma Ma 7cm.przy 13 gramach-jest płaski w przekroju.Lakier na zdjeciu wydaje się taki dziwny,tak światło padło,w rzeczywistości jest normalny,tylko faktura jest "niestandardowa"dużo bardziej daje reflex niż zwykła łuseczka. Edytowane 28 Października 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Marek mnie nie o to chodzi czy normalny czy nie,raczej co to będzie robiło pod wodą .Wrzuć go do wody i zobacz a i podziel się spostrzeżeniami .Zresztą to ja już i tak nie wiem co jest normalne a co nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 28 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 (edytowane) Krystekwolf wrzuciłem powiem tylko-działa jak fabryka chciała,w zamyśle miał byc z takim właśnie sterem i pracować z przerwami i udało się w 100 procentach.Myślałem,że tylko jeden taki mi wyszedł,niepowtarzalny(tamtego coś mi zjadło) Ale jednak da się Potrafi mocno zapracować przy podbiciu,czuć na kijku z odległości rzutu,czyli z dobrych 50 metrów.Najlepsze to właśnie to nieregularne "chodzenie"idzie lekko drgając,nie czuć go na wędce i nagle na jakichś powiedzmy dwóch metrach zapracuję agresywniej-tak,że czuć go na wędzichu Trzeba znaleźć jego tempo.Jak szybko prowadzisz to drga dosć energicznie i lekką sinusoidą zapindala Edytowane 28 Października 2013 przez wildriver 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 No to miodzio Bodzio jak zasuwa dobrze.Teraz trzeba nim obłowić porządnie ,co by dojść do stałej rytmiki jego tańca .Choć jego nieregularna praca może dawać efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Dawno nic nie było u mnie w wątku,siadłem wczoraj na chwilę do sandaczowych wobków,bo sandałki ładnie biorą Tak sobie aero troszkę po bazgrałem,żeby nie zapomnieć jak to działa a już miałem puchami malować bo lenia miałem strasznego No i takie wyszły 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Marek leniu wyszło super, ten zielony zajefajny, te sandacze to mają z tobą przeje*** daj już im spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 no no , dobrze że jest je gdzie przetestować kolorystyka ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Woblerki posmakowały Wiślanym sandokanom Jestem happy Jeszcze kilka poprawek w pracy wobków i na przyszły sezon będę łowił też sandacze,tylko na swoje woblery 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Gratuluję Marku sandokanów i całego baaardzo udanego wręcz mistrzowskiego sezonu, szacuneczek. Wabie tez niczego sobie,super malowanko.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Dziekówka TomkuFaktycznie ten sezon zaliczam do udanych Mistrzem jeszcze nie zostałem psMalowanie to dopiero się zacznie teraz(zima) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Te sandaczówki wyszły Ci rewelacyjnie i już nie wspomnę o tych z poprzednich zdjęć.Najbardziej zaciekawiły mnie te płaskie, a mianowicie ich akcja.Chyba będą w nich stery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 THX Tak,w płaskich są stery,ale kilka mam też bez steru.Ogólnie,jeszcze ta konstrukcja wymaga dopracowania pod kątem boleni.Potrzebna jest też gruba woda do tych wobków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Tak czułem, że to, coś pod kątem bolka będzie.Te bezstery, to coś mi się wydaje że, bolki ze stojącej albo spokojnej wody powinny polubić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Świetnie wyglądają, a przy tym skutecznie kuszą rybki- wg. mnie najlepsze połączenie gratuluję ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Jak pracują te sandałowe Marku? Fajnie jak byś jakiś filmik nagrał. Widać że skubance skuteczne i na tym GT te zawijasy Ci fajnie wyszły, niby malowanie oklepane a oryginalne za razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Pracują jak wobki sandaczowe :-pDość wyraźnie,bo robione były na dosyć mały uciag,taki późno jesienny.Lusterkuja i lekko ogonem robią,schodzą do jakichś 1-1,5 metra,przy wolnym prowadzeniu.Planuje troszkę jeszcze"podkręcić"prace,tak żeby troszkę szybciej mieliły wode :-)Poza tym muszą,ciut mniej agresywnie pracować.Może nagram filmik z tymi ze zdjęć wyżej to wstawie tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) Powoli z cienia wyłania się obraz...uklejki ciapanej aerogafem Może jeszcze dojdzie jakaś opaopa-lizacja ...a jeszcze kilka w różnym oświetleniu... Edytowane 6 Lutego 2014 przez wildriver 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Piękna robota. Detale naprawdę superowo zrobiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Marku genialne te uklejki, jedna z tych trzech dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Dzięki,dzięki-starałem się TomekNie ma sprawy Odwiedzimy Cię z Grześkiem vel Grzesiek34,ten łowi bolki na casting i te Twoje bezsterowce mu wpadły w oko.Mówił mi,że musi sprawdzić co to wymyśliłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Pisałem z Grześkiem, wpadajcie, jeszcze tylko 83 dni Zrobimy jakieś machniom nad wodą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak44 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Marek jak zawsze dowalił do pieca!! bardzo ładne uklejasy!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 baaaaaaaaaaaaaaaardzo mi się podoba to malowanie ostatniej serii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi