RUDI75 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Uklejasy cieszą oko na maksa , i aż proszą się o jakąś mega opalizację . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 oj rudi rudi... Tobie to tylko jedno w głowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 (edytowane) Dziękuje za pochwały,jest juz na warsztacie troszkę bardziej dopracowana seryjka uklejek Edytowane 25 Marca 2014 przez wildriver 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracek Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Marek wobki klasa testy nie zgadnę pod mostem na Łęgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 No zgadłeś-bez pudła Dzieki-doceniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) Troszkę słodkości Nazwane przez mojego qmpla-ciążówki Długość około 2cm i od 1,3 do 1,6g Nastepnie dwa testowe wzorki-wypadły pomyślnie,czyli będzie więcej :-) Edytowane 11 Lutego 2014 przez wildriver 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Marek ,pojechałes z tymi boleniówkami. Piekna robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Dzięki men Jak Tobie się podobają to znaczy,że muszą być ok heh Może byś tak i Ty założył w końcu wątek w Lure z pietrusami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Przymierzam sie do tego juz sam nie wiem od kiedy ;-) .Wkoncu założe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Wild, widzę że szybko nabrałeś wprawy w operowaniu aero. Świetne maluszki, a ten niebieski jest najładniejszy (jak dla mnie) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Takie tam dla odświeżenia tematu mordka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 (edytowane) Malowanie 2014 Całość aerograf. Edytowane 13 Marca 2014 przez wildriver 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 bardzo fajnie sie prezentuja i te oczy takie inne ale fajne do nich pasuja nawet chyba oko 3d by spiepszylo sprawe..... Marku a nie robisz tam pod lada przypadkiem tych szerszych modeli jak mi kiedys podeslales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Dzięki za opinie,takie sobie wymyśliłem te oczy i nawet nieźle faktycznie to wygląda.Malowane były przez trzy różne szablony Jeśli chodzi o te szersze,takie krąpiowate bardziej,to mogę zrobić takich,nie ma sprawy.Właściwie to miałem zamiar też dla siebie kilka takich samych zrobić,tylko w wersji pływającej,nazywam je"Buły" :)bardzo dobrze sprawdzają mi się do łowienia przy opaskach,szczególnie na wybredne bolki.Pracuja tak zwyczajnie,standardowo,ale tylko przy jednymtempie,które trzeba sobie wyczuć,robia takie esy floresy raz w lewo,raz w prawo. To jest fajne łowienie bo jak wiesz gdzie boleń stoi,to rzucasz za niego i prowadzisz spokojnie,kiedy wobek znajdzie się rewirze bolka-rura,ale z tym wyczuciem tępa :)często gęsto ostatnia deska ratunku,taki świrowaty wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 To co, mienialim się już poprzednio- od tego czasu warsztat technologiczny zmieniłem (na lepsze) może za jakiś czas pykniemy dila z wymianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Bardzo chętnie :)mozna dila zrobić.Najchetniej bym przytulił jerki jakies,tak jak gadaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Ok, są w fazie testów ale już wiem mniej więcej co mam poprawić. Nie zawiedziesz się a pd sienie proponuję jeszcze klasycznego sterowca ba są dobrze zrobione:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 to co zrobisz ze 2sztunie wiecej tych szerszych?jak bedziesz mial gotowe dasz haslo i sie dogadamy jakos praca ich elegancka przynajmniej tego co mialem.... dokladnie jak mowisz swirowaty wobek w pudelku musi byc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbuzowski Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Markuu juz sobie przypominasz co to za wobas , Myśle ze jeszcze będzie ich troszke , bardzo dobry woblerek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smakowy1 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) Nie tylko klenie lubią Twoje woblery. Dzisiejsze pasiaki Edytowane 16 Maja 2014 przez smakowy1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Świetne ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Kopę lat :-D Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Faktycznie, kopę tych lat Dobrze, że nie zapomniałeś, jak się woblerki robi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Pierwsza moja wymianka na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Jak widać na załączonym obrazku ;-) tak na serio,to cały czas coś tam sobie tworzę.Dodam niebawem więcej zdjęć . Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi