Artech Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Takiego kabana dorwałem na Caimana 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 9 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Piękny bolo [emoji15] Gratulacje [emoji122][emoji122]Cieszy mnie bardzo,że Caiman V działa [emoji16] Wysłane z mojego motorola one vision przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 9 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Nowy kolor sandaczowek Wild River [emoji846] Fluo Tiger Wysłane z mojego motorola one vision przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 24 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Trwają testy nowego modelu SDR 12cm [emoji16] Wysłane z mojego motorola one vision przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 16 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Ktoś tutaj błyszczy pośród celebrytów.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 17 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Hehe dzięki za wyróżnienie ???? Tylko gadaliśmy o sandaczach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 1 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Warto było pojechać i poznać. Ja wróciłem z ostanim Caimanem v prosto z wystawy jeszce mój egzemplarz jest na foto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 (edytowane) Maj już niedługo więc wjeżdżają wiosenne kolorki ,które sprawdzają się na boleniach [emoji846] Model Caiman V 10cm 19g lub 25g,pracujące dość wyraźnie z odejściami na boki.Pozdrawiam Edytowane 14 Kwietnia 2023 przez wildriver 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 5 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 Majówka i testy nowych modeli [emoji846] Zastanawiam się którą wagę przyjąć dla modelu wertykalnego 8cm,czy może tak jak w modelu Caiman V 10cm (19g i 25g)zrobić dwie wersje wagowe?? [emoji848] Wysłane z mojego motorola edge 30 neo przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 11 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 (edytowane) Przedstawiam najnowszy model Caiman V Junior(8cm 15g i 18g),czyli młodsza wersja, już sprawdzonego w boju modelu Caiman V(10cm 19g i 25g). Edytowane 11 Listopada 2023 przez wildriver 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 15 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Plus kilka rybek złowionych już na ten nowy model ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi