Capri Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Bardzo ładne wobki, na prawdę klasa ! widzę, że testujemy na tych samych miejscówkach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZESIEK34 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Już wiem kto kłuje te bolki pod mostem <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Już wiem kto kłuje te bolki pod mostem <_< Jeszcze nie biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 (edytowane) Hehe...jak byś zgadł!Wyjałem tam niedawno bolka na kleniowy sprzęt,branie-kopnięcie jak KLON lota na hamulcu że hej!Myślę,ale klenik a tu bolo Edytowane 19 Stycznia 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 hehe czasami jakiś dyżurny się tam kręci tylko jeszcze kilka lat i miejscówka zniknie, przez ostatnie cztery lata zabrało ze trzy metry ziemi pzdr Ładny białasek, może do maja tam zaczeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZESIEK34 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 No to dobry znak.Wróciły na miejscówkę.W zeszłym roku nie było ich tam za wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Boleniowe wobki tylko przepusciłem jak chodza.Mam filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZESIEK34 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 No to wstawiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 filmy pokazują najwięcej bo wygląd woblera nic nie mówi o przydatności do łowienia, też bardzo chętnie zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Prosze bardzo: http://www.youtube.com/watch?v=pUuz2r7vxSk Rewelacji nie ma,ale migawki pracy są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Fajny, jak z wagą tego wobka z filmiku ? robisz też tonące ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Wage mi ktoś zaiwanił <_< takze nie powiem dokładnie,ale ten jest z tych pływajacych-bedzie lekki.Robię oczywiscie tez dalekosiężne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Kiedysz TO się zacznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Już niedługo się zacznie Oby tylko woda na Wiśle była nie za wysoka Wpadnij w weekend majowy to połowimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 W nocy na miejscówki chodzi żeby nikt nie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Jak byłem wtedy nad Wisłą,to bolki już widać było przy wierzchu,woda jeszcze brudnawa,ale tragedii ni ma.Za tydzień,przy tej aurze będzie idealnie,za kolejne półtora można się będzie wreszcie na Bolasy wybrać <_< .Jestem w maju na 100 pro. Tia w nocy :)Wieczorowa pora,dobra na potwora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Dwa krótkie filmiki z akcją uklejeczek: http://www.youtube.com/watch?v=Xcmd2DRmsc4&feature=g-upl &context=G22c7940AUAAAAAAAAAA http://www.youtube.com/watch?v=jf6J8XBemr8&feature=g-upl &context=G2426831AUAAAAAAABAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Bardzo ładnie pracuje i malowanie jest profesjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Podziękował Mam jeszcze trochę filmików z tej seryjki.Może wstawię któreś.Kręciłem je przede wszystkim dla siebie,żeby mieć podgląd na ich pracę z perspektywy czasu.Już go mam bo już ich nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Mega wypasione wobki. Szczerze zazdroszczę zarówno przynęt jak i umiejętności.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 No te ukle ładnie zapindalają pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Coś na GRUBSZEGO ZWIERZA <_< http://www.youtube.com/watch?v=wb-ob5Gsq8I&context=C4898 f95ADvjVQa1PpcFMtIYx4tkPUB8h77quHvB9-_mthdZ78_-0= Plus coś sprawdzonego na bolka,ze starej seryjki. http://www.youtube.com/watch?v=HMkgf9J7zPQ&feature=youtu .be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ostatnie szlify: Drugie i trzecie zdjęcie od góry-wysięgniki Reszta pływaki.Jak na boleniówki tego typu maja ciekawą pracę,idą ściegiem i nagle dają susa Takiej akcji oczekiwałem lecz nie spodziewałem się,że uda mi sie osiągnąć taką w prawie wszystkich wobkach.Zobaczymy jak na to bolenie będą reagować,ale myślę,że polubią tą nieregularność Wbrew pozorom wcale nie uzyskałem takiej akcji woblerów poprzez kombinowanie z kształtem obciążenia.Szczerze powiem,że nie jestem w stanie napisać na dzień dzisiejszy co dokładnie wpływa na takie zachowanie przynęty.Myślę,że częściowo sam kształt steru,korpusu.Nie wiem też na ile powtarzalne są takie konstrukcje...kiedys robiłem wobki które tylko leciały drobnym sciegiem i bolenie brały na nie całkiem dobrze.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Dwa krótkie filmiki z akcją uklejeczek: http://www.youtube.com/watch?v=Xcmd2DRmsc4&feature=g-upl &context=G22c7940AUAAAAAAAAAA http://www.youtube.com/watch?v=jf6J8XBemr8&feature=g-upl &context=G2426831AUAAAAAAABAAJak dla mnie to Wobler uklejkowaty jest na wszystko.Gratuluje talentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi