bobesku Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Ładne woby Panie..Jest 1 maj...możesz kosić bolki:)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Dzięki za pozytywy Jest trochę nowych przynęt do przetestowania,szczególnie prod.Roberta Hamera,Piotrka Matusiaka,JAZ-a,plus swojaki <_< Jest nowy patyk na ukończeniu...będzie się dziaoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Co jak co ale wobki dziś widziałem w akcji. Podczas wypadu Marek złowił 2 rapki-wobki super łowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Trochę mnie nie było,kilka wyrobów z przed miecha. Polubiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 No to teraz masz co rwać;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 fajnie dopracowane wobki, wizualnie właśnie za coś takiego miałem się zabrać ale to dopiero w zimie teraz zagorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 bob Szkoda jak trzeba urwać(np.stara opaska)oderwana...to trzeba nie ma siły,szczególnie jeśli jest to kiler np.boleniowy to żal d...peściska spidi fakt ukrop jest niezły,ale np.w piwni gdzie tworze owe przynety jest klima zajebista,chociaz w taka pogodę to nie usiedzi przy tym.Woblery działałem jakiegos miecha temu,jeszcze mam na ukończeniu kilkanaście fajnych DR-ów i boleniówek smukłych do rzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Kilka wobów na ukończeniu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Uklejeczki w moim typie ,baaardzo fajne muszę kilka takich strugnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) Balsowe żywicowane ok 8-9cm.Fajnie zamiatają Edytowane 4 Lutego 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 (edytowane) Jeszcze kilka z tej seryjki: Edytowane 15 Lutego 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 NO, NO Nie opier...dzielasz sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 zacne malowanko Tylko czy ten poliwęglan nie jest aby za gruby ?? http://imageshack.us/photo/my-images/856/p8110152.jpg/ Szukam od dawna tego koloru ( zielony na grzbiecie ) podaj mi nazwę jak można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Kawasaki, złoty+zielony dają podobny efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konktenbit Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Bardzo fajne. Idealnie w moim guście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Dzieki a nie ma typowej puszeczki z tą barwą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Dzieki a nie ma typowej puszeczki z tą barwą ? Jest,ale nie mam jej niestety.Nie jestem pewien,ale chyba do cienkocienko motipu. Poliwęglan za gruby?1,5mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Bardzo fajne. Idealnie w moim guście... Stery to była moja pięta achillesowa w prod.woblerów.Najbardziej mnie wkurzało to szlifowanie i szlifowanie...na całe szczęście znalazł się konktenbit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 jakoś mi za grubaśnie wygąda do tych maluszków;) albo to złudzenie pozdro Przemas chodziło mi o tego: http://imageshack.us/photo/my-images/10/p8110142.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Ten ma 7cm,może wygląda trochę za gruby,ale w praktyce można nim po kamiorach tłuc ile wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 15 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Takie tam z nad wody,przy ustawce: Uploaded with ImageShack.us Jeszcze niebawem filmik wstawie z tym niżej http://www.youtube.com/watch?v=XAVwsqolWCY&feature=youtu .be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Super wobler, nieźle miga boczkami Jak dla mnie i mojego łowienia - jeszcze trochę ogonek uciszyć i będzie łowił super ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 powiem ci elegancka praca zastanawiam się jak uzyskać takową pracę jak dać mu ołów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 18 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 DzienksZrobiony na jakieś szczupaczki ze stojącej.Raczej do wolnego prowadzenia,ale myślę,że sandacz z rzeki na wolniejszej wodzie nie pogardzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Bardzo fajny wobler a praca jeszcze lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi