bobesku Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 No fajnie chodzi fajnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 A na jaką głębokość schodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Rewelacja wyglada świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Ale mu sie przewraca w głowie hehehe.Praca ciekawa,ciekawe jak rybki zareagują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 19 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Dziękówa za pozytywy,budujące Myślę,że schodzi na jakieś 1,5 max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Kilka głęboko schodzących,małych wobków.Pstrąg powinien się zainteresować,mają bardzo drobną pracę z dużą amplitudą drgań.Poza tym pikują w dno aż miło. Boleniowe,duże,jesienne Uploaded with ImageShack.us Pozdrawiam lurebuilder-ow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 wildriver ta pierwsza płynie na plecach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 18 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Nie to imitacja małej tołpyszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Nie to imitacja małej tołpyszki Teraz wszystko jasne;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 ...a! no chyba że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Jesienne modele ok.8-9cm waga ok.12-14 gram.Połowiły trochę na podwyższonej,brudnej wodzie.Praca wyraźna,lusterkująca.Tego niżej potestuje,mam nadzieję z dobrym skutkiem kolega oleix.Pozdrawiam wszystkich Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Prototypowe wobki i takie samo malowanie Seria idzie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 No niezła seryjka w Salmo już rwą włosy z głowy . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 A ja nawet nie wiedzialem ze kolega Wildriver struga,a jak juz zobaczylem co struga to czapki z glow normalnie.Oj jak bede w Tbg w cieplych miesiacach to na 100 odwiedze badz zaprosze do siebie Gratuluje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 hoho ho Widze Ze Sie Marku Nie obijasz ;] Gratulacje Tylko czy Palce u rąk jeszcze sprawne po tylu korpusach ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZESIEK34 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 W tych prototypach to jakieś inspiracje Van Goghiem chyba miałeś Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Hehehe Grzechu,jeśli chodzi o same cięcia,to nie myślałem w tym kierunku,natomiast przy malowaniu jak najbardziej kierowałem się nurtem ekspresjonizmu Rafał Zmień dostawce balsy 100 do kawki Grunwald Spoko,jesteśmy zgadani TBG jest po prostu zajebistą wodą,uwielbiam tam łowić.Mam tam kilka nie przedeptanych miejscówek-piękna woda.Jak moj qmpel jeszcze ma,to zapodam ci filmik na priv.BTW Zapraszam na moje miejsca. Wędkarzyk Koło stówki jest.Lubię więcej zrobić,ale zawsze mi sie wydaje,że mało zrobiłem Dopiero kiedyś,jak na ośmiu sznurkach w piwnicy mi sie nie zmieściły,to byłemz siebie zadowolony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 (edytowane) Widziałem ten filmik i powiem że u Ciebie ilość to znaczy jeszcze więcej jakości łowności - to jest aż miło Edytowane 24 Stycznia 2013 przez rybson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Bardzo miło...czytać takie opinie,dzięx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 No niezła seryjka w Salmo już rwą włosy z głowy . Przecież to Salmo podgląda najpierw to forum zanim wypuści nową kolekcję PS. Jeśli podglądają ...zróbcie korektę w modelu TINY żeby się kotwiczki ze sobą nie zaczepiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Sie mi tu Marek rozszalał Fajowe, czekam co będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 (edytowane) Sie mi tu Marek rozszalał Fajowe, czekam co będzie dalej Normalnie o tej porze Może z tydzień i poustawiane będą p.s. Coś mnie ostatnio naszło na eksperymenty,zobaczymy co z nich będzie... Edytowane 25 Stycznia 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 eksperymenty są THE BEST. Działaj chłopie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZESIEK34 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Normalnie o tej porze Coś mnie ostatnio naszło na eksperymentyRaz lepiej,raz gorzej Tylko nie przesadź z tymi eksperymetami Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 (edytowane) Grzesiek34 Dla Ciebie mam coś sprawdzonego Stronę wcześniej. Edytowane 25 Stycznia 2013 przez wildriver 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi