wildriver Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Taka tam uklejeczka kolorowa się zrobiła Tutaj widać efekcik jaki będą miały niektóre boleniówki,może się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 boleniówka wygląda fajnie u mnie by się sprawdziła, bolenie lubią takie ziolonkawe akcenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Dobra mów czym to zrobiłeś i drażnij ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 (edytowane) TomyDaj jeszcze chwilkę,niech trochę się innym udzieli rozkmina.Wiesz jak to działa na twórczość madpaw Na mej wodzie czasem wolą takie shizzole Edytowane 5 Lutego 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Mi to wyglada na jakąś tkanine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Albo sreberko z fajek xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 ......a mi chodzi o ten efekt niebiesko/wrzosowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Aaaa no to tego to ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 (edytowane) Efekt koloru "się zrobił".To czym jest obklejony korpus łapie światło z różnych kątów.Jeśli chodzi o sam materiał,to nie powiem-nie chcę nikogo w nałóg wpędzić Edytowane 6 Lutego 2013 przez wildriver 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 (edytowane) Prototypy do testow w nowym sezonie boleniowym Bezstery Sterowce-na razie bez sterów [/uR Model KRUMP L] Edytowane 8 Lutego 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Ładnie sobie poczynasz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Bez stery a wnękę na ster widzę PS. to nie krump to medalik - przynajmniej tak się u nas na to mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZESIEK34 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 No ten powyżej KRUMPIA zapowiada się ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Bez stery a wnękę na ster widzę PS. to nie krump to medalik - przynajmniej tak się u nas na to mówi Bezstery to pierwsze dwa od góry,reszta sterowce bez sterów Medaliki to w Częstochowie My mówimy krump albo płaski No ten powyżej KRUMPIA zapowiada się ciekawie. Ktoś może stwierdzić,że to podróba shallowki,ale są też na ryku modele o podobnym układzie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Patrz Pan jak skopiował na bezczela hehe :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Kto od kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 (edytowane) Eeeee Ty od... kogoś Dobra już nie zaśmiecam temata Edytowane 8 Lutego 2013 przez Wędkamojehobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Coś Ty,to jest fuzja oglądanych na necie i w tajnych pudełkach różnych wobków,z domieszką mojego autorstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Bardzo fajne te krumpie , umnie na odrze sie sprawdzal jesli to jest ten sam ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Ty masz Rafał takiego uklejowatego bardziej,ten KRUMP to jest monster przy tamtym.Stworzony został do obławiania napływów główek nad Odrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 No ładnie Kolego się rozbujałeś hehe dobra robota a takiego Krumpia czyt. skalara chętnie na napływach przetestuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Jeszcze nie wiem czy to pływa Wiem natomiast co mogę w nim już ulepszyć To jest prototyp,ale na pewno będzie ich więcej,spodobał się kilku osobom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 A dopiero teraz zauwazylem te Piekne Klenioweczki w tle boleniowek ;p Zaczepiste ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Arbuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Strąk hehe dobre cudo z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi