wildriver Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 (edytowane) WitkaBoleniówka która mierzy 8 centów przy wadze jak widać na foto,jest to takie moje prawie idealne zestawienie masa/długość jeśli chodzi o łowienie średnim spinem aspiusa-czeka na ster od konktenbita Tutaj woblerek z kiedyś Jeszcze nowe dwie konstrukcje wysiegnikowe,może się przyjmą Zobaczymy czy się będą ruszać Edytowane 11 Lutego 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 No no te 20-stki ładnie polatają hmmm przydały by mi się takie żeby pierdyknąć na połowę Narwii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Siemanko Mały kroczek w kierunku malowania woblerów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Czy jest wśród nich ten co się kolebie na boki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Nawet na najbardziej wybrednego bolka coś się znajdzie w tym arsenale - no ładnie powiem tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 THX Bolki to zdecydowanie wybredne rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 hehe zaczepiste , widze ze sie Marku nie obijasz ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 (edytowane) Kilka "wannowych testów" http://www.youtube.com/watch?v=ZJUGOwI1Z88http://www.youtube.com/watch?v=7WOZ3QPztHkhttp://www.youtube.com/watch?v=oqFmeDfqcwkhttp://www.youtube.com/watch?v=irbT8fWZscAhttp://www.youtube.com/watch?v=fN1UkFg6YK8 Przy okazji widział ktoś już takie inicjały? Pozdrówka wędkarze! Edytowane 15 Lutego 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Muszę przyznać że podpis wymyśliłeś sobie zajefajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Czyżbyś w młodości graffiti na wagonach tworzył? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 (edytowane) Widać po tagu? Wagonów nie tagowałem,słowo Przyznaje podpis sporo starszy niż mój pierwszy wobler Edytowane 16 Lutego 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Kilka fotek z nudów...Kilka kleniowych,jakieś boleniówki,coś pod pstrążka.Foty ciemne wyszły z deka,czekają na "szczęki" Jak to Pan Maniek gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 noo wyrombiaste ci już wychodzą Pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Ładne różne -rozmaitości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Ale żeś się rozkręcił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Będą je gryzły ryby, nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 A ja poproszę żebyś fotki robił za zewnątrz Takie fajne woblery a tu kolory się zlewają ok? Facet podobno rozróżnia 3 kolory 1 -ch,,,, 2- za..... 3 pe.....a ja widzę wszędzie żółty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Gadałem dzisiaj z Konradem,stery dogadane-już się robią Przy ustawce nad rzeczką nie omieszkam kilku cyknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 A ja poproszę żebyś fotki robił za zewnątrz Takie fajne woblery a tu kolory się zlewają ok? Facet podobno rozróżnia 3 kolory 1 -ch,,,, 2- za..... 3 pe.....a ja widzę wszędzie żółty Dokładnie Miszczu wsio żółtawe jest przestaw sobie balans bieli w aparacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 (edytowane) Obiecane fotki z ustafki... Plus filmik ...z wobkiem ze zdj. http://www.youtube.com/watch?v=YtAXE5Ldz2g Edytowane 1 Marca 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 (edytowane) Szeroki ster wąski u nasady - fajnie wali na boki zwłaszcza po zwolnieniu tylko gdzie na skrzela ? Edytowane 28 Lutego 2013 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Obiecane fotki z ustafki... Plus filmik ...z wobkiem ze zdj. Zapiernicza jak szalony .Jedna sugestia za mało k... k... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 (edytowane) Spoko już zmieniłem Nie chce bana dostać,juz jednego punkta zebrałem Ten deep runerek ma taka pracę przy szybszym nurcie i podciąganiu go szybciej,że czuć prąd w wędce Może wstawie filmik z jednym bezsterowcem,akcja przeszła moje oczekiwania-jest MEGA... bonusik w edycji... Uploaded with ImageShack.us Edytowane 1 Marca 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Dawaj tego bezsterowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi