wildriver Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 (edytowane) Coś tam widać,ale niestety przy tępie boleniowym kompakcik za mało klatek/s i jest,jak jest http://www.youtube.com/watch?v=0547Fds4X1E http://www.youtube.com/watch?v=5JxMUlrRUcY Ogólnie pracuje przy nawet exstremalnie szybkim prowadzeniuw w dużym uciągu,takiego bezsterowca mi brakowało.Wszystkie znane mi dotąd,raczej stworzone do najwyżej średniego tępa(nie licząc siudaków,łomżyńskich)Mój jest tworzony do expresu-tak lubię łowić bolenie najbardziej Edytowane 1 Marca 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Bezster w miarę łagodnie obchodzi się z młynkiem i nie będziesz, po sezonie, miał łapek jak Popeye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Uwielbiam łowić na przynęty które nie stawiają oporu w wodzie,jesli przy tym maja pracę w miare zadowalającą i mnie,i rybki jest ok.Ten bezster jest jeszcze do dopracowania pewnie,jak na razie przy szybki zwijaniu ustawia się trochę łebkiem do dołu i macha ogonkiem takie leciutkie V połączone z lusterkowaniem,dodatkowo idzie po nurcie lekką sinusoidą,dla mnie jest obiecujący,rybki zweryfikują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Moja inspiracja Jak się nagapie...to już sam nie wiem,jak te uklejki wyglądaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Zrezygnuj z grolux-a (a może power glo?) zainstaluj rurkę 865 obojętnie jakiej firmy i będziesz miał realny ogląd na naturalne kolory. Jak będę miał chwilę czasu na zabawę w moich baniakach to na wiosnę zrobię sobie boleniarium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Limited edition Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Drugi po prawej stronie od dołu-fajnie cieniowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Fajne przejścia kolorków podobają się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Zrezygnuj z grolux-a (a może power glo?) zainstaluj rurkę 865 obojętnie jakiej firmy i będziesz miał realny ogląd na naturalne kolory. Jak będę miał chwilę czasu na zabawę w moich baniakach to na wiosnę zrobię sobie boleniarium. GucioTo akwarium-biotop jest w siedzibie koła nr33 w Sandomierzu,cos takiego mieć w bazie-marzenie...Boleniarium nieźle,zapodaj jakiś filmik jak atakują Drugi po prawej stronie od dołu-fajnie cieniowany. Ten z zielonym grzbietem?Jasny pod spodem taki trawiasty,wierzchem ciemna zieleń,spod spodu jaśniejszy paseczek wystaje.Uklejki mają właśnie taki,ale ciężko wycelowac żeby ładnie to wyszło.Szprej to tylko szprej Dzisiaj dalsza część ustawki-jest dobrze Wobki śmigają jak czeba szczególnie boleniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Mi chodziło o tego z czarnym grzbietem, leży koło tego z zielonym ,tak lekko powyżej.Z profilu wydaje się szerszy ,no i ten bielutki brzusio he he -fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Jak ten z którym się stykają grzbietem-ma oliwkowy ciemny grzbiecik,może dokładnie tego nie widać,jak nie ten to już nie wiem który Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 (edytowane) Przy nim leży ten mały z pomarańczową brodą he he-teraz wiadomo?Tak czy siak wszystkie fajne ,ale ten najbardziej mi się spodobał. Edytowane 5 Marca 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Te boleniówki 1wsza klasa. Miło pocieszyć oko takim rękodziełem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) Boleniowce w nowym malowaniu,ziomek akurat się z lustrzanką nawinął,to strzelił kilka foci Średnio ciężkie-takie jakie lubię najbardziej Fajnie odjeżdżają na boki Edytowane 10 Marca 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Rób ,rób Panie żebyś miał czym filmiki nagrywać z holu pięknych boleni:)Zgrabne stadko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Wow Panie, dawno nie zaglądąłem w warsztacik żeś rozwinął niezły. Super malowanie i kształty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Dzięki chopy mam nadzieję,że jeszcze zaskoczę szanowne grono wymiataczy-strugaczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Zaczepiste gratki ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Takie sobie foteczki dzisiaj postrzelałem... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Wow każdy po 5 groszy? Biorę wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Super woby, bardzo mi sie podobają. Smakowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Bardzo dobre jakościowo foteczki i woblerki bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Wow każdy po 5 groszy? Biorę wszystkie Nie,nie to egzemplarze kolekcjonerskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Nie,nie to egzemplarze kolekcjonerskie Bla bla bla a walizki po peronie skaczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 7 od góry wygląda jak Rapala CD. Bardzo fajne woblery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi