Skocz do zawartości

Woblery na dziką rzekę-head made by wildriver

Rekomendowane odpowiedzi

Coś tam widać,ale niestety przy tępie boleniowym kompakcik za mało klatek/s i jest,jak jest :mellow:

http://www.youtube.com/watch?v=0547Fds4X1E

http://www.youtube.com/watch?v=5JxMUlrRUcY

Ogólnie pracuje przy nawet exstremalnie szybkim prowadzeniuw w dużym uciągu,takiego bezsterowca mi brakowało.Wszystkie znane mi dotąd,

raczej stworzone do najwyżej średniego tępa(nie licząc siudaków,łomżyńskich)Mój jest tworzony do expresu-tak lubię łowić bolenie najbardziej ;)

Edytowane przez wildriver

Uwielbiam łowić na przynęty które nie stawiają oporu w wodzie,jesli przy tym maja pracę w miare zadowalającą i mnie,i rybki :) jest ok.Ten bezster jest jeszcze do dopracowania pewnie,jak na razie przy szybki zwijaniu ustawia się trochę łebkiem do dołu i macha ogonkiem takie leciutkie V połączone z lusterkowaniem,dodatkowo idzie po nurcie lekką sinusoidą,dla mnie jest obiecujący,rybki zweryfikują.

Zrezygnuj z grolux-a (a może power glo?) zainstaluj rurkę 865 obojętnie jakiej firmy i będziesz miał realny ogląd na naturalne kolory. Jak będę miał chwilę czasu na zabawę w moich baniakach to na wiosnę zrobię sobie boleniarium. 

Gucio

To akwarium-biotop jest w siedzibie koła nr33 w Sandomierzu,cos takiego mieć w bazie-marzenie...

Boleniarium  :D nieźle,zapodaj jakiś filmik jak atakują ;)

Drugi po prawej stronie od dołu-fajnie cieniowany.

Ten z zielonym grzbietem?Jasny pod spodem taki trawiasty,wierzchem ciemna zieleń,spod spodu jaśniejszy paseczek wystaje.Uklejki mają właśnie taki,ale ciężko wycelowac żeby ładnie to wyszło.Szprej to tylko szprej :rolleyes:

Dzisiaj dalsza część ustawki-jest dobrze :) Wobki śmigają jak czeba :D szczególnie boleniówki ^_^