Skocz do zawartości

Woblery na dziką rzekę-head made by wildriver

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Dzieki wszystkim za pochwały,czuje się wyróżniony :D Myślę,że można jeszcze duuużo z folii wyciągnąć-wyjdzie w praniu...

@pawlik832

Myślę,że się zgadzamy co do malowania,też takie bym widział,ale do tego jest potrzebny bardziej precyzyjny sprzęt jak aerograf.

Malowanie puchą jest jak lanie farby z wiadra  :lol: Stwierdził tak mój koleżka który zajmuje się profesjonalnym malowaniem furek,motorków itp.

Tutaj jego kilka prac: http://www.gospo69.blogspot.com/

Będzie seria wobków które właśnie Gospo obiecał odstawić po swojemu...w płomieniach :D

Hehe chwal się chwal ale jak zjawisz się u mnie na Wiśle bez tych oklejanych wobków to już kilka "pryt"(u nas tak zwą tanie wino) poświęcę i masz przechlapane, żule z pod GS-u Cię dopadną. Muszę Cię ograbić z jakiejś boleniówki i jeszcze nad wodą kurs masz mi dać obklejania woblerów :)

Edytowane przez Tomek1988
  • Like 1

Spokojnie Panie bez pospiechu zdążysz zrobic..bolenie w tym roku powiedziały,że zaczną brac dopiero od czerwca bo im zimno :D

Niekoniecznie, Marek ma zaproszenie na "moją" Wisłę, a u mnie od maja będą tłuc bo zainstalowałem kilka grzałek aby woda była idealna na 1-ego :P A poważnie mówiąc kiepsko to wygląda, byłem dzisiaj nad Wisłą zresztą codziennie nad nią jestem i obserwuję  woda duża ale już opada, co najmniej 25 cm od wczoraj, woda brudna i baardzo zimna nawet okoliczni kłusole są wkurzeni bo tarło leszcza się opóźni :angry:

• Like 1

Spokojnie Panie bez pospiechu zdążysz zrobic..bolenie w tym roku powiedziały,że zaczną brac dopiero od czerwca bo im zimno :D

Właśnie tego sie boje :mellow:

jak Ci Gospo odpicuje woblery to koniecznie wrzuć bo az sie doczekac nie mogę

Wrzuce,wrzuce.Będzie na czym oko zawiesić B)

To co to będzie za specyfik,jaka to żywica?

Z tego co znalazłem to Fryckowa jest epoksydowa,epidian też epoksyd.Orientuje sie ktoś czy występują jakies różnice?

Temat ogarnięty.Pogadali z kol.Frycek i jest to dobry stuff do wielu zastosowań.

Edytowane przez wildriver

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...