Lucas Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Witam, noszę się z zamiarem zakupu tego kija na wiosenne łowy kleni i jazi. Ktoś używał tego kija w mijającym sezonie i może kilka zdań napisać na temat tego patyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Piekło zamarzło Wysłane z mojego ASUS_Z01RD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 25 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Hehe Paweł dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić. Ale już nie zaśmiecam. W sumie do czerwca trzeba coś robić. Wysłane z mojego ASUS_Z01RD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 25 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Ha wiem, już prawie wąsy mi rosną ale coś na wiosnę też łowić trzeba, niby Pad w planach ale...Wracając do tematu to kijek by miał obsługiwać małe wobki do 3 cm i smużaki. Na większe i głębiej schodzące mam avida. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Kup sobie Mikado chubstera 3,0 do 15 g. Super kijek na klenio-jazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Miałem w ręku i jakoś miałem wrażenie że strasznie mi do przodu leciał. Dragon lepiej leżał w dłoni ale czytałem żadnych opinii jak się sprawdza w boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areck Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Miałem w ręku i jakoś miałem wrażenie że strasznie mi do przodu leciał. Dragon lepiej leżał w dłoni ale czytałem żadnych opinii jak się sprawdza w boju. I dlatego najlepiej pomacać i zaufać sobie. Ty korzystasz ze sprzętu, Tobie ma odpowiadać. Mikado macałem, mi też nie leży. Nieznacznie dłuższa od Dragona a sporo cięższa. Mikado większe CW, stąd inny blank, inna waga, inne odczucie w ręku, według mnie niekorzystne.Natomiast Dragonem nie połowisz komfortowo SDRami, ciut większe, mocno pracujące wobki to będzie za dużo dla tego kija jak sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 A która z tych wędek dalej miota małe woblerki, np 2 gr Dragon czy Mikado ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi