Mekamil Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Tym razem nie o rekord wagi chodzi, a o cenę - 1,8 miliona dolarów za 101 cm samicę karpia koi https://www.odditycentral.com/animals/worlds-most-expensive-live-fish-bought-for-a-whopping-1-8-million.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Kto bogatemu zabroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 A wigilijne były zdecydowanie tańsze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Ja bym zainteresował tą rybą Polską Fundację Narodową. Ryba ma nasze barwy. Można by wyhodować taką z konturami Polski. Lepsza promocja niż jakiś jacht z Kusznierewiczem lub film z Gibsonem ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Ja bym zainteresował tą rybą Polską Fundację Narodową. Ryba ma nasze barwy. Można by wyhodować taką z konturami Polski. Lepsza promocja niż jakiś jacht z Kusznierewiczem lub film z Gibsonem .Ponoć to forum na którym nie komentujemy polityki...Kamil - jest nabywca jest cena. Biznes i tyle. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Eeee tam. W nosie mam polityków. Tak mi się skojarzyło jak zobaczyłem jego kolory. Przepraszam zwolenników opcji wszelakich ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi