Skocz do zawartości

Plany na 2019 r.

Alexspin

Rekomendowane odpowiedzi

I to jest PLAN na ŻYCIE Darek - życzę powodzenia, bo o tą jedyną "rybkę" nie jest wcale tak łatwo...

A  jak jeszcze będzie tolerować nasza drugą miłość to  nie ma co wypuszczać z rąk  i stosować C&R  ;)  :)   

Dzięki,już prawie złowiona ale jeszcze nie podebrana... ;) A starą potraktowałem C&R...Zasłużyła na to. :D

Edytowane przez chlodnica
  • Like 8

Same zmiany planowane i nie ,więc po kolei :

Samochód ????(całkowicie nie planowane) stary skończył marnie ale był taki solidny że nawet się nie zadrapałem.Łódka ,przyszedł wreszcie czas na realizację marzeń ,stara sprzedana więc nie ma opcji nowa musi być. Nowy kij na początek roku i młynek do ul kolejny ale tego to nigdy dość ????. Oczywiście odkrywanie nowych starych łowisk i może w tym roku wreszcie pobiję swój rekord okoniowy , pozostaje zawsze kwestia czy będzie możliwość spędzenie połowy roku na rybach.

A z nie wędkarskich to rzuciłem palenie i zamierzam w tym wytrwać.

Edytowane przez Paweł J
  • Like 10

...ja jako ,,bywalec" spotkań castingowych niedawno ,,uruchomiłem" zestaw. Dziś 2h po południu na Kępie Potockiej spacer i ćwiczenie techniki, głównie jedną ręką w niższych gramaturach . A co do planów to jakiś jakiś ,,zajazd'' na Taurogi pludraka Bogusława Radziwiła. Celem salmonidy litewskie z augustowską ekipą..

• Like 4

• 2 tygodnie później...

Już podebrana... :P

Od samego początku postaraj się przekonać Ją do wędkowania. To procentuje spokojem i brakiem konfliktów. Moja Pani przekonała się 4 lata temu, po roku od "podebrania" i teraz jeździmy razem, pieniądze wydajemy razem i razem nie łowimy bo nie ma ryb... ;)

Edytowane przez Alexspin
  • Like 2

Od samego początku postaraj się przekonać Ją do wędkowania. To procentuje spokojem i brakiem konfliktów. Moja Pani przekonała się 4 lata temu, po roku od "podebrania" i teraz jeździmy razem, pieniądze wydajemy razem i razem nie łowimy bo nie ma ryb... ;)

Dobre rady :D. Moja żona czasami jak komentuje moje hobby, zadaje pytania, "po co Ci tyle wędek i tego wszystkiego?" "Przecież to tylko ryby i wystarczyłaby jedna wędka" ;).

P.S Nie wspomnę o jej kilkudziesięciu parach butów na każdą okazję, a jak się gdzieś wybieramy, to się wkurza, że nie ma się w co ubrać :lol:

Edytowane przez wilczybilet
  • Like 2

Wielu z nas ma żony które także zadają podobne pytania, po co ci tyle?, a problemy z brakiem garderoby przy pękającej szafie to wszystkie kobiety mają chyba taki gen. Jeszcze kreacja na imprezie nie może być taka sama jak u innej kobiety. A my wędkarze nie mamy problemu że ktoś obok ma taką samą wędkę.

Więc głowa do góry i do przodu.  :D  

• Like 1

Wielu z nas ma żony które także zadają podobne pytania, po co ci tyle?, a problemy z brakiem garderoby przy pękającej szafie to wszystkie kobiety mają chyba taki gen. Jeszcze kreacja na imprezie nie może być taka sama jak u innej kobiety. A my wędkarze nie mamy problemu że ktoś obok ma taką samą wędkę.

Wszystko się zgadza, to co napisałeś ;)