chlodnica Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 (edytowane) I to jest PLAN na ŻYCIE Darek - życzę powodzenia, bo o tą jedyną "rybkę" nie jest wcale tak łatwo...A jak jeszcze będzie tolerować nasza drugą miłość to nie ma co wypuszczać z rąk i stosować C&R Dzięki,już prawie złowiona ale jeszcze nie podebrana... A starą potraktowałem C&R...Zasłużyła na to. Edytowane 31 Grudnia 2018 przez chlodnica 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Gratulacje. To czekamy na małe chłodniczki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 (edytowane) Same zmiany planowane i nie ,więc po kolei :Samochód ????(całkowicie nie planowane) stary skończył marnie ale był taki solidny że nawet się nie zadrapałem.Łódka ,przyszedł wreszcie czas na realizację marzeń ,stara sprzedana więc nie ma opcji nowa musi być. Nowy kij na początek roku i młynek do ul kolejny ale tego to nigdy dość ????. Oczywiście odkrywanie nowych starych łowisk i może w tym roku wreszcie pobiję swój rekord okoniowy , pozostaje zawsze kwestia czy będzie możliwość spędzenie połowy roku na rybach.A z nie wędkarskich to rzuciłem palenie i zamierzam w tym wytrwać. Edytowane 1 Stycznia 2019 przez Paweł J 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Wytrwałości życzę. W tym roku planuję, często być nad wodą, poznać nowych zakręconych ludzi i czerpać z tego wiele przyjemności. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 W 2019 skupiam się głównie na rzekach , zbiorniki w moim regionie odpuszczam.Chciałbym odwiedzić kolejny raz J. Żarnowieckie i tam spędzić urlop.Uruchomić castingowy zestaw : ) kręcąc multikiem i machając kijem z pazurem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 ...ja jako ,,bywalec" spotkań castingowych niedawno ,,uruchomiłem" zestaw. Dziś 2h po południu na Kępie Potockiej spacer i ćwiczenie techniki, głównie jedną ręką w niższych gramaturach . A co do planów to jakiś jakiś ,,zajazd'' na Taurogi pludraka Bogusława Radziwiła. Celem salmonidy litewskie z augustowską ekipą.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Chciałbym pojechać nad Odrę, ale jakoś tak mam że za granicę potrafię przelecieć na drugi kontynent, a w kraju maks 100km od domu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahi66 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Cóż, być jak najczęściej nad wodą, nie koniecznie z wędką, ale być jak to się mówi na łonie natury i ją uwieczniać cyfrowo . Najważniejsze - nie dać się chorobie !!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 przerwać passę słabych wyników w zagranicznych wyjazdach za szczupakiem ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Już podebrana... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nevis Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Już podebrana... Są rzeczy ważne i ważniejsze, nawet od ryb... brawo Ty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Już podebrana... Sprawdź czy wymiarowa i czy nie jest w "okresie" ochronnym... :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Są rzeczy ważne i ważniejsze, nawet od ryb... brawo Ty Miejmy nadzieję, że Darek jednak tak nie myśli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 (edytowane) Już podebrana... Od samego początku postaraj się przekonać Ją do wędkowania. To procentuje spokojem i brakiem konfliktów. Moja Pani przekonała się 4 lata temu, po roku od "podebrania" i teraz jeździmy razem, pieniądze wydajemy razem i razem nie łowimy bo nie ma ryb... Edytowane 14 Stycznia 2019 przez Alexspin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 (edytowane) Od samego początku postaraj się przekonać Ją do wędkowania. To procentuje spokojem i brakiem konfliktów. Moja Pani przekonała się 4 lata temu, po roku od "podebrania" i teraz jeździmy razem, pieniądze wydajemy razem i razem nie łowimy bo nie ma ryb... Dobre rady . Moja żona czasami jak komentuje moje hobby, zadaje pytania, "po co Ci tyle wędek i tego wszystkiego?" "Przecież to tylko ryby i wystarczyłaby jedna wędka" .P.S Nie wspomnę o jej kilkudziesięciu parach butów na każdą okazję, a jak się gdzieś wybieramy, to się wkurza, że nie ma się w co ubrać Edytowane 14 Stycznia 2019 przez wilczybilet 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Wielu z nas ma żony które także zadają podobne pytania, po co ci tyle?, a problemy z brakiem garderoby przy pękającej szafie to wszystkie kobiety mają chyba taki gen. Jeszcze kreacja na imprezie nie może być taka sama jak u innej kobiety. A my wędkarze nie mamy problemu że ktoś obok ma taką samą wędkę. Więc głowa do góry i do przodu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Nie mówiąc o Tatulach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Miejmy nadzieję, że Darek jednak tak nie myśli.Cezary znasz mnie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Wielu z nas ma żony które także zadają podobne pytania, po co ci tyle?, a problemy z brakiem garderoby przy pękającej szafie to wszystkie kobiety mają chyba taki gen. Jeszcze kreacja na imprezie nie może być taka sama jak u innej kobiety. A my wędkarze nie mamy problemu że ktoś obok ma taką samą wędkę. Wszystko się zgadza, to co napisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi