grzegorz197503 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Wybiera się ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areck Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Na pewno ktoś się wybiera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 (edytowane) Planuję być, ale jak to z planami mogą zostać brutalnie zweryfikowane przez życie. Edytowane 31 Grudnia 2018 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Ja będę, całe szczęście całkowicie spłukany po Świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 I ja zapewne też przywiozę ekipę Zdemoralizowanych Podlaskich Wedkarzy No albo mnie przywiozą W każdym bąć razie planujemy być 12.01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S. Cios Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Poszukuję osoby, która będzie jechała na te targi z Olsztyna (chodzi o zabranie bardzo cennej przesyłki na targi). Prośba o pilny kontakt - 728410164 lub stcios@hotmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) Zapraszam na moje stanowisko D7 będzie sporo nowości http://targirekodzielawedkarskiego.pl/dla-wystawcow/?fbclid=IwAR2Erc0Q5RcECfB_och6dItSxgaSPktBhPzmimCeQKkbUJpTdmCcg7Fw8VE Edytowane 4 Stycznia 2019 przez Eluska 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Matuszewski Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 My również zapraszamy na nasze stoisko B1. Zaprezentujemy około 80 gotowych zmontowanych wędzisk i 250 modeli blanków, w tym najnowsze modele NFC X-RAY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zapraszam na moje stanowisko D7 będzie sporo nowości http://targirekodzielawedkarskiego.pl/dla-wystawcow/?fbclid=IwAR2Erc0Q5RcECfB_och6dItSxgaSPktBhPzmimCeQKkbUJpTdmCcg7Fw8VE Będziesz miała największe obrotówki 6 i 7 w promocji ? Matowe z brązowymi, długimi chwostami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Będziesz miała największe obrotówki 6 i 7 w promocji ? Matowe z brązowymi, długimi chwostami. Będzie bardzo dużo wszystkiego,między innymi cała tablica obrotówek nr 6,7 i 8.Akurat trafiłeś bo część jest zrobiona z długimi brązowymi chwostami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Trzeba sie bedzie wybrac,chyba nic lepszego do roboty nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Cześć, ktoś już posiada jakieś wrażenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Był ktoś dziś? Warto gonić 300 km? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Wrażenia pozytywne, na pewno lepiej niż na Rybomanii w Warszawie. Spotkałem wielu znajomych, obejrzałem dużo świetnych przynęt, rzucałem fajnym multikiem Shimano, potestowałem przynęty w basenie. Fajnie było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Piotrek tłok był czy na spokojnie można było bilet w kasie kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Piotrek tłok był czy na spokojnie można było bilet w kasie kupić ?O jedenastej bez problemu, mała kolejka.Ludzi w środku było sporo, jutro jedynie może być trochę mniejszy wybór towaru bo na niektórych stoiskach nie nadążano z dokładaniem towaru 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 O jedenastej bez problemu, mała kolejka.Ludzi w środku było sporo, jutro jedynie może być trochę mniejszy wybór towaru bo na niektórych stoiskach nie nadążano z dokładaniem towaru U mnie z tym problemu nie będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 (edytowane) ...zdecydowanie warto! Co krok to znajomi z Forum...z ostatniego spotkania to chyba większość. Tworzyły się ,,kółka różanicowe" . Przynęty Kolegi forumowego robiły robotę, również w basenie. Powstanie pewnie lista społeczna. Pomacałem ciekawe kije.. dają do myślenia. Dla każdego coś dobrego. Nieco drobiazgu na kropki nabyłem, coś od Eli, Oleixa. Z Rudim dokończyliśmy ,,machniom" . Z ,,mojego" podwórka producent łodzi był zaskoczony zainteresowaniem. Stwierdził ,,trafiłem w niszę". Widać głód takch imprez w Warszawie i okolicach. Edytowane 12 Stycznia 2019 przez bob74 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Było fajnie. Przy stoiskach trochę tłoku ...ba stoiska malutkie Dużo różnorodnych przynęt tych twardych i miękkich. Niektórych twórców i ich wyrobów w ogóle nie znałem, tym bardziej cieszę się, że byłem Pokazano łodzie i pontony i trochę osprzętu, silników i elektroniki. Nowości z Shimano w tym nowe DC, ale na mnie największe wrażenie zrobił nowy Bantam Sporo znajomych z jerka i nie tylko, więc do tego przyjemność pogadania z kolegami. Dla mnie wyjątkową frajdą był spotkanie z Czarkiem a przede wszystkim Panem Markiem i fragmencikiem ich zbiorów (w tym możliwość zobaczenia angielskiego kołowrotka, protoplasty multiplikatora, którego wiek oceniony jest na ok. ... 300lat!!!).Kilka drobiazgów nabyłem więc czego chcieć więcej? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Robert, czyj jest ten czarny jerk ???? Chcę takiego !!!Jaka waga, długość i pływalność ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Lost lures 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Robert, czyj jest ten czarny jerk ???? Chcę takiego !!!Jaka waga, długość i pływalność ?He he, wiedziałem Andrzeju, że Tobie się spodoba I uwierz mi, że za pierwszym podejściem do stoiska nie udało mi się go wyłudzić bo prześliczna partnerka twórcy, powiedziała że to jej ulubiony ...i nie sprzeda!!! Wycyganiłem go pod jej nieobecność (za co ją przepraszam) ale sprzedający obiecał, że wykona kolejny tylko dla niej ...imienny Firma tak jak napisał Piotrek. 14cm, 92gr, wolno tonący 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Decyzja zapadła i jutro jedziem ☺️ jak z wejścówkami panowie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi