Skocz do zawartości

Targi Wędkarskie 12-13 styczeń 2019

grzegorz197503

Rekomendowane odpowiedzi

Będziesz miała największe obrotówki 6 i 7 w promocji  ;) ? Matowe z brązowymi, długimi chwostami.

• Like 1

Piotrek tłok był czy na spokojnie można było bilet w kasie kupić ?

O jedenastej bez problemu, mała kolejka.

Ludzi w środku było sporo, jutro jedynie może być trochę mniejszy wybór towaru bo na niektórych stoiskach nie nadążano z dokładaniem towaru ;)

• Like 2

O jedenastej bez problemu, mała kolejka.

Ludzi w środku było sporo, jutro jedynie może być trochę mniejszy wybór towaru bo na niektórych stoiskach nie nadążano z dokładaniem towaru ;)

U mnie z tym problemu nie będzie :D

• Like 1

...zdecydowanie warto! Co krok to znajomi z Forum...z ostatniego spotkania to chyba większość. Tworzyły się ,,kółka różanicowe" . Przynęty Kolegi forumowego robiły robotę, również w basenie. Powstanie pewnie lista społeczna. Pomacałem ciekawe kije.. dają do myślenia.  Dla każdego coś dobrego. Nieco drobiazgu na kropki nabyłem, coś od Eli, Oleixa. Z Rudim dokończyliśmy ,,machniom" ;). Z ,,mojego" podwórka producent łodzi był zaskoczony zainteresowaniem. Stwierdził ,,trafiłem w niszę". Widać głód takch imprez w Warszawie i okolicach.

Edytowane przez bob74
  • Like 6

Było fajnie. Przy stoiskach trochę tłoku ...ba stoiska malutkie ;) Dużo różnorodnych przynęt tych twardych i miękkich. Niektórych twórców i ich wyrobów w ogóle nie znałem, tym bardziej cieszę się, że byłem :)  Pokazano łodzie i pontony i trochę osprzętu, silników i elektroniki. Nowości z Shimano w tym nowe DC, ale na mnie największe wrażenie zrobił nowy Bantam :good:

Sporo znajomych z jerka i nie tylko, więc do tego przyjemność pogadania z kolegami. Dla mnie wyjątkową frajdą był spotkanie z Czarkiem a przede wszystkim Panem Markiem i fragmencikiem ich zbiorów (w tym możliwość zobaczenia angielskiego kołowrotka, protoplasty multiplikatora, którego wiek oceniony jest na ok. ... 300lat!!!).

Kilka drobiazgów nabyłem więc czego chcieć więcej? :clappinghands:  :good:  :)

post-52107-0-68834500-1547311128_thumb.jpg

• Like 8

Robert, czyj jest ten czarny jerk ???? Chcę takiego !!!

Jaka waga, długość i pływalność ?

He he, wiedziałem Andrzeju, że Tobie się spodoba :P  :D I uwierz mi, że za pierwszym podejściem do stoiska nie udało mi się go wyłudzić bo prześliczna partnerka twórcy, powiedziała że to jej ulubiony ...i nie sprzeda!!! Wycyganiłem go pod jej nieobecność (za co ją przepraszam) ale sprzedający obiecał, że wykona kolejny tylko dla niej ...imienny ;)  :D

Firma tak jak napisał Piotrek. 

14cm, 92gr, wolno tonący :good:

• Like 1