admin Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 No właśnie ... Esox Angler ma nowe wcielenie. Zmieniono szatę graficzną. A w środku jak zawsze ... ciekawie. Postaram się troszkę napisać o tym więcej w poniedziałek. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Szata graficzna zmieniona na lepsze.Mam nadzieję, że w środku gazeta pozostaje na tym samym poziomie, a może nawet będzie na jeszcze wyższym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 noooo to remas, teraz to juz nie masz szans, napisz nam co tam bushey o zapomnianych wabikach napisal ...no i oczywiscie o wahadlowych trickach jacka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 1 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Czytam, czytam ... choć dzisiaj byłem na wycieczce w Górach Świętokrzyskich Napiszę kilka słów o czym piszą. Jeden artykuł mam już przerobiony - precyzyjny troliing sandaczowy PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
No właśnie ... Esox Angler ma nowe wcielenie. Zmieniono szatę graficzną. A w środku jak zawsze ... ciekawie. Postaram się troszkę napisać o tym więcej w poniedziałek.
Pozdrawiam
Remek
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi