Apisfisha Opublikowano 4 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) Kwestia dogadania czasu i miejsca, żeby był czas to najlepiej w lutym i proponował bym piątek. Miejsce myślę że to zależy od ilości chętnych, choć z uwagi na karnawał może lepiej było by zarezerwować stolik, lub więcej o????. Poniżej może lista chętnych. 1. Apisfisha, Edytowane 4 Stycznia 2019 przez Apisfisha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 1. Apisfisha2. Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) 1. Apisfisha2. Crocker 3. Kezmo - jeśli będę na miejscu... Edytowane 4 Stycznia 2019 przez kezmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 1. Apisfisha2. Crocker3. Kezmo4. Shavt również chętnie jak będę na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 1. Apisfisha2. Crocker3. Kezmo4. Shavt5. Bartek_C Tak, jak kilka osób powyżej - jak będę na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Podpinam Wam wątek chłopaki , początki zawsze są trudne ale potem idzie z górki trzymam kciuki za spotkanie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Dzięki, ale jakoś to ciężko idzie, jak widać powyżej ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 6. Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 1, Apisfisha;2. Crocker;3. Kezmo;4. Shavt;5. Batrek_C;6. Bartek; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Czasami lepiej porozmawiać w 6 osób niż w 20, dajmy sobie jeszcze kilka dni i możemy się umawiać Fajnie byłoby znaleźć miejsce na ten czas zimowy gdzie można by zabrać trochę sprzętu ze sobą i wymienić jakieś doświadczenia. Myślę że jeszcze Wojtek @j-23 też się pisze na spotkanie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 (edytowane) ...Panowie, już dajecie radę. Teraz, zastawówcie się , czy macie jakiś ,,zaprzyjaźniony" lokal, gdzie możecie zawitać ze sprzętem, najlepiej jakieś pomieszczenie tylko dla Was, żeby rozłożyć się ze sprzętem. W Korsarzu ostatnio zabrakło sprzętu, lecz zapewne nastawienie było na co innego .W spotkaniu 2017 tegoż nie brakowało, Kolega @yglo miał coś na stanie ze sobą, jak przypominam. W kwestii spotkań ze sprzętem i nad wodą to już jak zauważyłem Robert Starszy coś Wam zasugerował. Możecie przecież czerpać inspiracje z wątku Jeziorko Czerniakowskie .Tyle ode mnie. Edytowane 5 Stycznia 2019 przez bob74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Jeśli chodzi o miejsce nad wodą to na pewno coś się znajdzie bo wody tu nie brakuje, a infrastruktura też przyjazna. Lokali też jest pod dostatkiem, ja sie dostosuję do kolegów, bo mój klimat specyficzny, ale sa puby na starówce i browar, który byłby pewnie fajnym miejscem na spotkanie jest sala na której możemy być tylko my.. Teraz potrzeba tylko chęci i się zgrać. Dzięki za kibicowanie pozdrawiamMarcin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MEX Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 7 Mex też będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 7 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 (edytowane) 1, Apisfisha;2. Crocker;3. Kezmo;4. Shavt;5. Batrek_C;6. Bartek;. 7. @j-23; 8. Mex; Edytowane 7 Stycznia 2019 przez Apisfisha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-O-K-E-R Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 (edytowane) Po studiach przez 3 lata mieszkałem w Dobrym Mieście.Przeszedłem prawie całą Kirsne w poszukiwaniu tajnych pstrągów. Zwiedziłem Łynę i kilka jezior, w tym maleńkich zapomnianych śródleśnych oczek pozbawionych "planowej gospodarki rybackiej". Z racji kolarskiej pasji robiłem kilkanaście tysięcy km na rowerze. Warmia ma ogromny, niespotykany urok i przestrzeń. To jedno z tych miejsc, gdzie człowiek staje na pagórku, patrzy na zieleń, słońce i czuje się u siebie, pomimo inności terenu i architektury. Tak jakby można było nabrać w płuca więcej powietrza niż gdzie indziej.To było 6 lat temu. Teraz mieszkam pod Krakowem. Do dziś zastanawiam się czy aby dobrze zrobiłem. A sam Olsztyn? Edytowane 17 Stycznia 2019 przez J-O-K-E-R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Dlatego tu właśnie zostałem ... w Polsce C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borys1 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 jestem z Polski G czyli okolic Mrągowa i chętnie wezmę udział w spotkaniu!!Najchętniej na rybach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Może już czas określić termin i miejsce, jakieś propozycje? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Też się pisze na spotkanie. Ze sprzętem czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 30 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Kolego Kamilu jak masz się czym pochwalić to bardzo proszę???? no to musimy ustalić, czy pierwsze spotkanie to bardziej kameralnie np. przy browarze, czy czekamy na odwilż - wiosnę i spotykamy się nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Jak browar to proponuję Ceska Hospoda. Dobra kuchnia i dobry browar. Odnośnie wody to proponuję jezioro Długie lub Skande. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 (edytowane) Moja Bawaria też jest spoko i miejsca trochę więcej jak w Czeskiej. Jedzenie też ok ... Edytowane 31 Stycznia 2019 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Czasami lepiej porozmawiać w 6 osób niż w 20, dajmy sobie jeszcze kilka dni i możemy się umawiać Fajnie byłoby znaleźć miejsce na ten czas zimowy gdzie można by zabrać trochę sprzętu ze sobą i wymienić jakieś doświadczenia. Myślę że jeszcze Wojtek @j-23 też się pisze na spotkanie Spoko , wszystko zależy w jakim terminie będzie to spotkanie Bartku .Chętnie się spotkam na kolezenskiej bajerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Wpisujemy proponowane terminy na marzec i wybieramy jeden. 16-17.0323-24.0330-31.03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Jak mi termin się zgra to mogę dotrzeć ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi