Skocz do zawartości

A co mi tam, spotkanie Olsztyn

Apisfisha

Rekomendowane odpowiedzi

Kwestia dogadania czasu i miejsca, żeby był czas to najlepiej w lutym i proponował bym piątek. Miejsce myślę że to zależy od ilości chętnych, choć z uwagi na karnawał może lepiej było by zarezerwować stolik, lub więcej o????. Poniżej może lista chętnych. 1. Apisfisha,

Edytowane przez Apisfisha

Czasami lepiej porozmawiać w 6 osób niż w 20, dajmy sobie jeszcze kilka dni i możemy się umawiać ;)

Fajnie byłoby znaleźć miejsce na ten czas zimowy gdzie można by zabrać trochę sprzętu ze sobą i wymienić jakieś doświadczenia. Myślę że jeszcze Wojtek @j-23 też się pisze na spotkanie :)

• Like 2

...Panowie, już dajecie radę. :clappinghands: Teraz, zastawówcie się , czy macie jakiś ,,zaprzyjaźniony" lokal, gdzie możecie zawitać ze sprzętem, najlepiej jakieś pomieszczenie tylko dla Was, żeby rozłożyć się ze sprzętem. W Korsarzu ostatnio zabrakło sprzętu, lecz zapewne nastawienie było na co innego ;) .W spotkaniu 2017 tegoż nie brakowało, Kolega @yglo miał coś na stanie ze sobą, jak przypominam. W kwestii spotkań ze sprzętem i nad wodą to już jak zauważyłem Robert Starszy coś Wam zasugerował. Możecie przecież czerpać inspiracje z wątku Jeziorko Czerniakowskie :).Tyle ode mnie.

Edytowane przez bob74

Jeśli chodzi o miejsce nad wodą to na pewno coś się znajdzie bo wody tu nie brakuje, a infrastruktura też przyjazna. Lokali też jest pod dostatkiem, ja sie dostosuję do kolegów, bo mój klimat specyficzny, ale sa puby na starówce i browar, który byłby pewnie fajnym miejscem na spotkanie jest sala na której możemy być tylko my.. Teraz potrzeba tylko chęci i się zgrać. Dzięki za kibicowanie :)

pozdrawiam

Marcin

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Po studiach przez 3 lata mieszkałem w Dobrym Mieście.

Przeszedłem prawie całą Kirsne w poszukiwaniu tajnych pstrągów. Zwiedziłem Łynę i kilka jezior, w tym maleńkich zapomnianych śródleśnych oczek pozbawionych "planowej gospodarki rybackiej". Z racji kolarskiej pasji robiłem kilkanaście tysięcy km na rowerze. Warmia ma ogromny, niespotykany urok i przestrzeń. To jedno z tych miejsc, gdzie człowiek staje na pagórku, patrzy na zieleń, słońce i czuje się u siebie, pomimo inności terenu i architektury. Tak jakby można było nabrać w płuca więcej powietrza niż gdzie indziej.

To było 6 lat temu. Teraz mieszkam pod Krakowem. Do dziś zastanawiam się czy aby dobrze zrobiłem. A sam Olsztyn?

Edytowane przez J-O-K-E-R

• 2 tygodnie później...

Czasami lepiej porozmawiać w 6 osób niż w 20, dajmy sobie jeszcze kilka dni i możemy się umawiać ;)

Fajnie byłoby znaleźć miejsce na ten czas zimowy gdzie można by zabrać trochę sprzętu ze sobą i wymienić jakieś doświadczenia. Myślę że jeszcze Wojtek @j-23 też się pisze na spotkanie :)

Spoko , wszystko zależy w jakim terminie będzie to spotkanie Bartku .

Chętnie się spotkam na kolezenskiej bajerze