Kamil_Olsztyn Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) Im szybciej tym lepiej może być 16-17.03 Edytowane 2 Lutego 2019 przez Kamil_Olsztyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 (edytowane) Czyli sztywnego terminu , ja się dostosuje do większości . Każdy termin pasuje jeśli nie zejdą jakieś wypadki losowe co odpisuję w niemalowane ???? Edytowane 6 Lutego 2019 przez j-23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 I ja się postaram dopasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MEX Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Kiedykolwiek. Dopasuje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Begin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 I jak, za tydzień działamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 14 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Sorki ale byłem poza m. zamieszkania. To jak organizujemy jakieś spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 No to co termin już znany ? Na przystani u Kicka będzie ok ? Czy jakieś mniej oczywiste miejsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Pogoda robi się lepsza. Może nad Długim wraz ze sprzętem do pomacania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Też się piszę na spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 To najbliższa niedziela nad jeziorem Długim? Ewentualnie Łyna w okolicy HP Park. Można by było coś obrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 21 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 CześćJest mi głupio i przykro zarazem z uwagi, ze ja ten temat nakręciłem. Niestety w ten weekend, nie mogę bo dostałe dzisiaj delegację i jestem tak bardzo szczęśliwy . No ale cóż takie życie i praca. mam nadzieję, ze nie to pierwsze i nie ostatnie spotkanie . Życzę wspaniałej pogody, miłej atmosfery i czekam na jakąś relacje ze spotkania.pozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Nic nie straciłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 To było to spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Ale może się uda jakieś zorganizować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi