wabik Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Chodzi mi po głowie zmiana okręgu a tym samym i zmiana koła. Na chwilę obecną typuję w Białystok chciałbym aby ktoś z kolegów wskazał zasugerował mi koło które nie marnotrawi składek. Koło które robi coś pozytywnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Przepraszam że pytam, ale zapytam. Kto ma robić to coś pozytywnego. To my wędkarze tworzymy koła i my w tych kołach gospodarujemy.Więc o co "kaman".pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Jakbym zakładał koło to bym nie pytał tylko zapraszał ludzi bardziej pozytywnych . Ja chce się do takich przyłączyć. Z mojej strony logiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 A co jest nie tak z Siedlcami ? Ja się z Pustyni Bedyńskiej Mazowasza do Siedlec w zeszłym roku przepisałem, 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Szczególnie chodzi o sport w Siedlcach jest bieda Białystok wypada o wiele lepiej w siedleckim nawet niema wody do rozegrania zawodów chodzi o spining. Chciałbym czegos wiecej. W chwili obecnej należałem do koła które nawet "swojej" wody nie miało chyba tak nie powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianin Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 http://www.barwena.podlasie.pl/kalendarz ... jak interesuje Ciebie sport w naszym okręgu . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Mówisz i masz, Krystianin cię przyjmuje do klubu. Ale jeżeli myślisz, że zapłacisz składkę i będziesz miał "ful wypas". To mam wątpliwości!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 A co jest nie tak z Siedlcami ? Ja się z Pustyni Bedyńskiej Mazowasza do Siedlec w zeszłym roku przepisałem,Mam podobnie . Tylko sercem było mi bliżej do Ciechanowa. Pustynia Obawiam się że gdyby OM dostał pod opiekę Saharę , to po kilku latach piasku by zabrakło. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianin Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 (edytowane) Mówisz i masz, Krystianin cię przyjmuje do klubu. Ale jeżeli myślisz, że zapłacisz składkę i będziesz miał "ful wypas". To mam wątpliwości!!!Nikogo nie przyjmuje do klubu Kolego Byniek,pokazuje tylko, co sie dzieje w naszym okręgu jeśli chodzi o zawody. I tak na marginesie ... co rozumiesz przez "full wypas"???? Edytowane 31 Grudnia 2018 przez Krystianin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianin Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 (edytowane) ... i tak jeszcze dodam że nie trzeba byc "klubowiczem " żeby uczestniczyc w zawodach. Edytowane 31 Grudnia 2018 przez Krystianin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zdecydowanie Okręg Białystok :-) Dla zainteresowanych sportem BARWENA, jak już wcześniej zaznaczył to Fejsbukowy Janusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 W Siedlcach jest silne lobby sportowców, ale ostatnio wygrywa lobby "ochroniarzy wód", co mnie niezmiernie cieszy. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Tyle że z tego co mi wiadomo to powinno być na jedno i na drugie.A wracając do lobby to niezła wrzawa jest pod komunikatem o dzisiejszym zebraniu kapitanatu sportowego . Aż mnie korci by przyjechać i poznać atmosfere na własnej skórze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 W Siedlcach jest silne lobby sportowców, ale ostatnio wygrywa lobby "ochroniarzy wód", co mnie niezmiernie cieszy.Można połączyć.Mistrz w łapaniu kłusowników za rok 2019. Cały sezon można punktować. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Radek, przeczytałem właśnie tę dyskusję. Piękny pokaz wiedzy i kultury naszych sportowców. Członkowie Kapitanatu nie mają pojęcia o tym, jak wydawane są pieniądze, smutne to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 W Siedlcach jest silne lobby sportowców, ale ostatnio wygrywa lobby "ochroniarzy wód", co mnie niezmiernie cieszy. Tyle że z tego co mi wiadomo to powinno być na jedno i na drugie.A wracając do lobby to niezła wrzawa jest pod komunikatem o dzisiejszym zebraniu kapitanatu sportowego . Aż mnie korci by przyjechać i poznać atmosfere na własnej skórze.Zdecydowanie jestem za "ochroniarzami" niż za "sportowcami" gdybym miał wybierać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Radku, trochę się pozmienia jeśli chodzi o sport w okręgu Siedlce. Myślę że zmiany będą pozytywne. Wprowadzimy system podobny do tego który obowiązuje w Białymstoku.Z tym że w okolicy mamy głównie rzeki i na nich będą odbywać się zawody. Nie ma zbiorników ani infrastruktury by przeprowadzać zawody z łodzi.A co do dyskusji pod informacją o posiedzeniu Kapitanatu to bardzo dużo do powiedzenia miał człowiek który w zawodach nie bierze udziału ale ma parcie by być zawsze przeciw wszystkiemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 (...)Z tym że w okolicy mamy głównie rzeki i na nich będą odbywać się zawody. Nie ma zbiorników ani infrastruktury by przeprowadzać zawody z łodzi.(...)W moim okręgu (B-B ) w zawodach z cyklu GPO startuje po 30 kilka osób. Zawody rozgrywamy na rzekach i na jeziorach, tych ostatnich z łodzi, ale i z brzegu. Ale to jest "małe piwo", kiedyś uczestniczyłem w zawodach organizowanych przez Wędkarza Polskiego, w których startowało ponad 160 osób, a zawody rozgrywane były na dwóch jeziorach, też z brzegu. I pomieściliśmy się Trochę odwagi, mierzenie ryb przez konkurentów (zawodników z różnych kół/klubów) i można przeprowadzać zawody "na żywej rybie", zarówno na rzekach, jak i na jeziorach, niewielkim kosztem, ku satysfakcji wędkarzy. Jeżeli okręg nie ma pomysłu/chęci, by to zrobić, zawsze można skrzyknąć grupkę pasjonatów, powołać własną "Ligę spinningową", określić zasady i - bawić się. Bo o frajdę ze spotkania, z małą nutką rywalizacji tutaj chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Januszu, tylko żeby jeszcze takie jeziora były. W okręgu nie ma. MO robiliśmy na Siemianówce przez ostatanie 2 lata. Na obcej wodzie gdzie a to nam termin przekładano ze względu na regaty, a to sektory wyznaczono tak by nie przeszkadzać plywającym w trollingu. Teraz planujemy TMO na Zegrzu a w zasadzie na Narwi. No ale to wszysko obce wody i pozostajemy na łasce ich gospodarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Nic nowego pod słońcem Od chyba pięciu lat MO organizujemy całkowicie na Dziećkowicach, czyli wodzie okręgu katowickiego. Pomimo znaczących różnic w podejściu do wielu spraw, staramy się dogadać dla dobra naszych wędkarzy. Odpukać - udaje się. Nie zawsze i nie we wszystkim, ale w sprawie dostępu do łowisk (my im rzekę na muchowe zawody, oni nam jezioro na spinningowe) i jakoś dogadujemy się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 My też staramy się dogadać. I tak na. Wiśle okręgu Radom robimy zawody. Nawet kołowe tam robię i nie było problemu. Najgrsza jest mała aktywność wędkarzy. Pod tematem o posieniu kapitanatu sportowego okręgu udział w dyskusji wzięło trzech spinningistów za to pojawio się pełno postów hejterów. Na posiedzeniu było również trzech ludzi ze spinningu. Jak nie ma aktywności co do organizacji to ciężko coś zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 11 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Michał a wiadomo coś odnośnie postanowień kapitanatu. W siedleckim o informacje trudno w innych jest już terminarz a tu cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Radek, przeczytałem właśnie tę dyskusję. Piękny pokaz wiedzy i kultury naszych sportowców. Członkowie Kapitanatu nie mają pojęcia o tym, jak wydawane są pieniądze, smutne to. [/qu Nie wyciągałbym tak pochopnych wniosków. Członkowie Kapitanatu potrafią sprawnie liczyć kasę...poczekajmy.Żeby nie było,w dyskusji na stronie OS udziału nie brałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 http://www.pzw.org.pl/siedlce/cms/822/terminy_zawodow_2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 http://www.pzw.org.pl/siedlce/wiadomosci/183080/60/wyrok_za_klusownictwo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi