ramzes102 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zaktualizowałem echo do firmware v.6.0 pobrane z polskiej strony lowrance. Do wyboru wszystkie języki europejskie oprócz polskiego. Co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 jeśli echo z PL dystrybucji to napisać do Parkera podając nr urządzenia. Oni podadzą kod odblokowujący.W menu urządzenia znajdziesz język i będzie zakładka pl po wpisaniu kodu będziesz miał język pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ramzes102 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Kupiłem używaną na aukcji, 2 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 W menu urządzenia jest seting a tam language i tam będzie polski i wyskoczy długi nr i musiszgo podać razem z nr seryjnym.Jak Parker przyśle nr to wpiszesz w tym samym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Dawno miałem to urządzenie w dłoniach, ale z tego co pamiętam to nie obsługuje ono procedury z kodami serwisowymi. Kody weszły w HDS Gen 3 i nowszych.Gen 2 Touch musi trafić do serwisu. Wcześniej jednak lepiej zadzwonić do Parkera aby określili koszt usługi a w pierwszej kolejności dystrybutora, co ewentualnie pozwoli na darmowe dogranie języka (jeśli urządzenie jest z ich dystrybucji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ramzes102 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Dzięki. Muszę w jakiś sposób określić pochodzenie echa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Myślę, że dystrybutor po numerze seryjnym jest w stanie to zrobić. Gdybyś miał zachowany oryginalny karton to sam możesz to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ramzes102
Zaktualizowałem echo do firmware v.6.0 pobrane z polskiej strony lowrance. Do wyboru wszystkie języki europejskie oprócz polskiego. Co robić?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi