tomaszpachalski Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 (edytowane) Koledzy i koleżanki, czy ma ktoś info o zmianach w regulaminie na 2019 ? Ps. Pomyliłem wątki i proszę moda o przeniesienie tematu. Edytowane 1 Stycznia 2019 przez spinspektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 (edytowane) A to czytał (...)Strona zawiera wirusy, link do niej usunąłem.Jeśli ktoś ma mimo wszystko ochotę zapoznać się z zawartością (i zaryzykować doklejenie małego co nieco), może pisać na priv do autora postu. Edytowane 1 Stycznia 2019 przez woblery z Bielska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Strona do której podajesz linka jest zawirusowana... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 A to czytał http://www.muszkawaustrii.pl/2018/12/ogromne-zmiany-w-rapr-2019.html?fbclid=IwAR30rxsxlFTgCMPEFUXVsgZ1IJQG3LjxmYutz1s98oQk0MkKSJoRjzRVX88W trakcie czytania tak sobie myślę "bajecznie" i nagle wybudziłem się z tej bajkowej opowieści. ps. Dlaczego bajki tak rzadko bywają prawdą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Strona do której podajesz linka jest zawirusowana...Dokładnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarcinW Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Kto ma linuksa ten ma lepiej Marzenia... ale ten tekst może znaleźć zastowanie jako manifest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 1 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Już przewertowałem trochę temat i w okręgu Opolskim wprowadzono kilka ciekawych zmian.Jak będę miał chwilkę to podeślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 O ile mi wiadomo nowy RAPR jeszcze nie urodził się.Jest wiele zmian w regulaminach wędkowania w poszczególnych okręgach, w znakomitej większości są to zmiany służące rybom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarcinW Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 O ile mi wiadomo nowy RAPR jeszcze nie urodził się.Jest wiele zmian w regulaminach wędkowania w poszczególnych okręgach, w znakomitej większości są to zmiany służące rybom W Szczecinie dalej jak w lesie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Uwaga!Link może zainstalować w Twoim komputerze szkodliwe oprogramowanie. Lojalnie uprzedzam. http://www.muszkawaustrii.pl/2018/12/ogromne-zmiany-w-rapr-2019.html# prawda czy jak zwykle fake. Edytowane 2 Stycznia 2019 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 http://www.muszkawaustrii.pl/2018/12/ogromne-zmiany-w-rapr-2019.html# prawda czy jak zwykle fake. Należy doczytać do końca :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 No widzisz, czerwonego nie czytam ;-) w takim razie nadal pozostaje poza naszą wspaniałą organizacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 ...w linku jeszcze jakiś trojan siedzi czy inne cholerstwo, tak mnie przynajmniej antywirus ostrzega 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dsf Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 A czytaliście nowe ZOSW, które zezwalają na punktowane szczupaka 45,1 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) Daj linka do źródłaEdyta. Już mam. Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Stycznia 2019 przez RedJin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azja49 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Link jest już poprawiony. Faktycznie na mojej stronie był burdel. W tym momencie wszystko działa prawidłowo. Z wędkarskim pozdrowieniem;) Już nie długo startuję z wędkowaniem niech tylko pogoda się troszkę zmieni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi