Dawid Sokołowski Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Kleń może nie wielkości bolenia (trafna uwaga kolegi ????), ale też cieszył. Horn 4 AL i Kenart Winner ostatnio w akcji. I kijek Dragon ChubHunter ???? 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Dzisiejszy przyłów przy pstrągowaniu. 48cm. Sprzętowo: Cormoran 7-28g + Zauber + Mepps Aglia 3 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sayonara Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Pochwalę się i tu... a co mi tam :P To pierwszy w tym roku sześćdziesiąt-coś-tam.Opis w wątku "Przechytrz dużego klenia" 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Bączek od kolegi Night_Walker zapewnił sporo dobrej zabawy w tym roku 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 (edytowane) Wiślane 48 cm z napływu ostrogi Sprzętowo: FX96-4 #5 , Stella 2500 FJ , P-Line TCB8 0,08 + 1m żyłki 0,18 Stroft GTM, Mepps Aglia 1 Edytowane 19 Czerwca 2019 przez Piotrek Milupa 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlex Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Żrą w najlepsze Pomimo dosyć niskiej wody coś tam jeszcze pływa w rzeczkach 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Żrą w najlepsze Pomimo dosyć niskiej wody coś tam jeszcze pływa w rzeczkach Kawał kleksa Chyba dobre 55+, co? Powierzchniowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlex Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Kawał kleksa Chyba dobre 55+, co? Powierzchniowo? Trafiłeś, równo 55 Tak, powierzchniowo. Bromba 3 wypuszczana w bezruchu pod nawisy Leniwe te klenie u mnie, rzadko im się chce startować do prowadzonych wobków. Siedzą pod nawisami i się objadają robactwem i glonami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sayonara Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Prawie siedemdziesiątak :) Opis w wątku "Przechytrz dużego klenia... 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlex Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Największy z dzisiejszych Rzeczka tak "wielka", że w niektórych miejscach da się ją przeskoczyć 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 W końcu klenik warty pochwalenia się i zarazem życióweczka, 50cm kluski na wobka bonito kleń 3.5cm przytrzymany po zewnętrznej stronie warkoczu, mega strzał i fajny hol na mhx s781-2 do 6g. Taptalkniete z Galaxy s8 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Rzeka Gwda, wyczaiłem je pod drzewem. Mówię spróbuje na żabke mansa. Pierwsza próba zakończyła się nie powodzeniem, ale o dziwo największe sztuki były zainteresowane żabką. Robiłem trzy podchody, podczas drugiej wyszedł wielki kleń aż czarny około 55‐60 cm, nie trafił do pyska. W szoku byłem bo nigdy w życiu nie widziałem takiej sztuki. Będę powtarzał do znudzenia moja rzeka Gwda może posiada piękne ryby, ale ciężko złowić fajnego klenia. No nic trzecie podejście, rzut na 5 metrów i powoli zwijam, widzę płynie piękny kleń. Niestety to nie ten potwór, szybko ponowiłem rzut i piękne walnięcie. Wyjechał tak samo szybko jak wziął. Mój nowy rekord, około 47,5cm. Powolutku zbliżam się do magicznych dla mnie 50cm. Sprzęt: wędka od kolegi jbk CDEXN‐792ML + biomek 2500 + ygk egi metal 0.6 pe + żabka mansa. Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 (edytowane) Dawno mnie tu nie było a sporo fajnych ryb ostatnio w wątku, więc w drodze na bolki dałem sobie i drugiemu kijkowi szansę Zassał niezawodnego wobka od Pietrusa na podwodnej rafce znanej z niżówki. Pozdrawiam,malcz Edytowane 24 Czerwca 2019 przez malcz 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 (edytowane) Letni, roztoczański kleń. Brały na maleńkie nimfy o wdzięcznej nazwie "Sandra". Żyłka 012, wędka dziesiąciostopowa w klasie 2 AFTM.Pozdrawiam Zielony Edytowane 25 Czerwca 2019 przez Zielony 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 26 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Efekt wypadu nad jedną z czeskich rzek: 2 kluski obie 55cmPrzynęta Hornet 4s kolor okoń i jeszcze jeden 48cm złapany tuż po burzy na Salmo executor 9cm Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 26 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Wczoraj karaski od hektora doszły, a dziś udało się na nie złowić kleksa około forumowy 42cm. Sprzęt ten sam co zawsze. Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 26 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Pierwsze w tym roku 50 tki na żuka Nie było łatwo, ostatnie wyjazdy albo całkiem bez kontaktu albo z pechowymi spadami w czasie holu. Na szczęście dziś worek się rozwiązał, dwie 50 tki+ i jeden 44.Brania w rynnach pod przeciwległym brzegiem, ryby podnosiły się do płynącego tuż przy źdźbłach traw dużego piankowego żuka. Żuczek "skasowany" 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Nocny na woblera ,strzelił bardzo silnie jak to on.. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 I na jakiś czas przerwa z kluskami, wody w Warcie brakuje. Co kawałek śrubą o dno hacze Taptalkniete z Galaxy s8 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Woda zdecydowanie chłodniejsza ,brodzę w te upały w adidasach [emoji6]. Dzisiaj cztery kleników około 35 Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Jeziorowiec warmiński 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriskros1981 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Weekendowy Burzański 50-taczek 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Udany wypad choć się na taki nie zapowiadał Największy jak na razie w tym sezonie, skasował żuka w pierwszym napłynięciu. Podobna ryba podnosiła się do muchy dwa razy, majestatycznie i ostrożnie, przez co spanikowałem i próbowałem zacinać za wcześnie.. I do tego jeszcze rybka, której troszkę do 5tki z przodu zabrakło 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoamFly Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlex Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Troszkę mniejszy, ale też nie najmniejszy Skubaniec tak przywalił przy samym brzegu, że prawie zawału dostałem 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi