Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tresor Opublikowano 17 Lipca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 (edytowane) Wczorajszy amok Odrzański - 50. 48. 47. Były też 45 2x40, 2 mniejsze, 2 spady, kilka brań, okoń x2. Jaź 36cm. Ogólnie szał 4h. Później dałem sobie spokój nie można za dużo wykorzystywać Odry. W tym roku klenie strasznie agresywne brania atomowe nie ma wyjazdu bez klenia 45-50cm. Widać jak polują w kamieniach na drobnice. To nie tarło, są już wytarte i jedzą na potęgę. Znajomi na tyczke też łowią czasem po 15 sztuk z miejscówki. Zdjęcia słabe bo nie ustawiam się do zdjęć. 1 na miarce drugie z ręki i rywba wraca do wody po 10 sec. Edycja Coś się pomieszało. Pierwsze foto to kleń z ostatniego. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Edytowane 17 Lipca 2019 przez Tresor 54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 20 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Klusek 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 20 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Moje dwa z dzisiaj 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 20 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 (edytowane) A to mój jeden z dzisiaj. Edytowane 20 Lipca 2019 przez Zybi81 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Nowa miejscówka, miały być pstrągi... ale i takie klenie cieszą obie ryby 50+ na moją gumę na systemiku 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Ostatnio trafiłem parę fajnych kleni na mojej Wiśle. Brały na bezsterową Ławicę... Raz, podczas wiatru bezkonkurencyjny był POP... No i oczywiście perłowy minimaster pintail... Grube, złe, głodne kleniki 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Dzisiejszy gruby, silny i zdrowy kluch ???? 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tresor Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 U mnie dziś sporo brań ale drobnica. Trafiły się 2 okonie i ok 10 kleni. Tylko 2 warte pokazania 46 i 48cm Odra. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Klen z wislanej przykosy 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 (edytowane) Dzień rozpocząłem od wizyty w wędkarskim i kupna świeżej żyłki 0,165 mm Po nawinięciu jej na kołowrotek i złożeniu zestawu rozpocząłem łowienie.Na końcu zestawu zwisło nie co innego jak żabka. Pierwszy rzut, kij nisko wody, prowadzę delikatnymi i gęstymi szarpnięciami z nadgarstka i nagle.... atomowe branie Kołowrotek gra piękną melodię, ryba szaleje na końcu zestawu, a ja się cieszę bo wiem że będzie grubo.Po minucie lub dwóch kleń ląduje na brzegu i mamy to- nowe PB. Szybki pomiar wskazał 54 cm. Miał czym zassać: Ryba wraca do wody, a ja cały w skowronkach kontynuuję łowienie. Kilka brań zmarnowałem ale i tak około 8 ryb ląduje finalnie na brzegu. Rozmiarowo oscylują koło 40 cm. Łowiąc spotkałem kilku petentów jak poniżej więc nie ma co się dziwić, że przynęta okazała się skuteczna. Zdjęcia tym razem kiepskie bo nie miałem czasu siąść i trochę obrobić, zresztą mój laptop został na mieszkaniu NOMINACJA DO KONKURSU "OPIS MIESIĄCA" Edytowane 29 Lipca 2019 przez bartsiedlce 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Podbijam 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 (edytowane) Odrzański na PopX-a. Edytowane 29 Lipca 2019 przez kanu 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 (edytowane) Ponad 10km przechodzone w upale 37 st. Taka oto kluseczka 44 cm się zameldowała na Hunter Fantom w warkoczu. Te klenie ostatnio bardzo fajnie "kopią" i od razu płyną w stronę wędkarza. Ktoś powie, że wędkarstwo jest nudne... Ja mówię, że to wypoczynek, który wybierają pozytywnie jeb***ci. Nie pozdrawiam kolesia co to po 21 pod mostem w otwartym aucie siedział ze spuszczonym psem amstafo-podobnym, który postanowił mnie "agresywnie oszczekać" gdy wracałem do auta. W głowie myśl - zaj**ć filca psiakowi czy właścicielowi ..... pozdroupload pic Edytowane 29 Lipca 2019 przez scOOtt 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 (edytowane) Dawno nic nie wstawiałem to dziś się pochwalę. Niestety trzeba być nieco bardziej anonimowym. Ryby były, są i będą choć trzeba się trochę postarać Dzisiaj spinnig vs mucha. Wynik 4:1. Dwie fajne ryby poszły z mucha, tak to wynik był by nie co bardziej wyrównany nie mniej jednak łowienie na obie z powyższych metod daje dużo do myślenia i można wyciągnąć pewne wnioski. Rozmiarowo bez szału choć wszystkie rybki z 4 z przodu. Rybki skusiły się na chrabąszcze mojej produkcji oraz chrabąszcza na specjalne okazje od serdecznego kolegi TOMI803. Mucha to standardowy i najprostszy piankowiec Pozdrawiam Ps. Jednego zdjęcia niestety nie będzie bo za dużo widać Przypadkowo napotkałem takie znalezisko Edytowane 30 Lipca 2019 przez patzaw26 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Kilka wybranych lipcowych kleników 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Ja skromniutko [emoji3526] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Ten kleń kiedyś już był na haku, brak górnej wargi na to wskazuje. .. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Walczak z prawie stojącej wody[emoji16] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Szybki wypad nad Dunajec 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Znowu poranek nad Dunajecem i kolejne 50+ na koncie coś mnie bolenie ostatnio nie lubią za to przynjamniej kluseczki ratują honor Pozdrawiam 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Miał być jeziorowy boleń ale okazało się nieco inaczej... 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Część . Lowil ktoś z premedytacją klenie nad Solina ? Pływający praktycznie pod nogami więc domyślam się , że będą mega czujne . Smuzaki ? Małe jaskółki ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Część . Lowil ktoś z premedytacją klenie nad Solina ? Pływający praktycznie pod nogami więc domyślam się , że będą mega czujne . Smuzaki ? Małe jaskółki ? PozdrawiamŁowilem na sucha muchę, imitacje zukow/pasikoników wykonane z pianki, duże chrusciki tez robiły robotę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Nie pamiętam sezonu, w którym tak mało jak w tym jeździłem na ryby. Czas to wszystko w końcu nadrabiać Póki co sprawdzam sobie sprezentowany woblerek. Brań sporo, choć trafiły się też dwa wypady bez brania. Prawie same klenie, niestety w niepowalającej wielkości (25-40cm). Dziś w końcu trafił się godny kleń.Na sporego 9cm chlapaka: 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Przystojna kluska[emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi