jacekp29 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Pływają parami ,[emoji3526].A może ? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Klątwa 5 z przodu przełamana????, cieszę się że w moim siurku przybywa tej ryby ????, i łowi się coraz większe pojedyncze sztuki???? 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość keri Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 (edytowane) Dzisiejsze Podlaskie, Narwiańskie. Edytowane 15 Sierpnia 2019 przez keri 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.gajkowski Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Cześć Panowie, mój pierwszy post. Kluska 45 cm+Miejsce: WkraSprzęt: Konger Paladin CX do 21g + Red Arc + Varivas 0,08 + 2 m fluorocarbon 0,14Przynęta: duża bromba Oczywiście we wzorowej kondycji wróciła do wody. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgarnął smużącą brombę czy wolny spław? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.gajkowski Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Wziął 1 - 2 sekundy po wpadnięciu wobka do wody, zdążyłem jedynie wybrać luz; stał w nurcie pod roślinnością. W podobny sposób miałem 3 brania, spod gałęzi. Jedno zwaliłem ja, przy pozostałych pudło. Ale nie szukałbym reguły, następnego dnia brak jakiegokolwiek kontaktu z rybą przez parę godzin na odcinku kilku km. Dodam jeszcze, że wszystkie brania miałem między 18 a 21. Powodzenia! Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 W samo południe, w pełnym słońcu, na gumową żabcię z powierzchni???? 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość keri Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Kolejny dzień z kleniami nad Podlaska Narew. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Taki tam Kubuś, koneser pianek z Empiku Pozdrawiam G. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Ten Kubuś to skierniewicki lokales 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Klusek wieczorową porą 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Górski kleń na odludziu: 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tresor Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) Wczoraj popołudniowa porą wypad na klenie. Różnica sprzed tygodnia woda 26'C i poziom Odry 100 (normalny 160-180). Ostatnio woda miała 22 i miała normalna przezroczystość czyli 15cm. Wczoraj okazało się ze przezroczystość sięga 70cm jak zimą. Chyba ostatnie zimne noce to spowodowały. Klenie buszowały jak szalone ale nic powyżej 40cm nie mogłem złapać. Uczepiało się sporo okonia 20cm sandacz w granicy wymiaru. Dopiero kolo 19 udało się złowić 50. Dziwi mnie tak mała ilość brań przy tak intensywnym żerowaniu. Być może czysta woda miała wpływ i plecionka im przeszkadzała? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez Tresor 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Górski kleń na odludziu: Ostatnio z kolegą byliśmy też na odludziu i też zastaliśmy duże ślady.Myśleliśmy że to jakieś duże psy były.Jak się później okazało po telefonie od znajomego nie były to psy ale wilki, widział trzy sztuki na Polnej drodze jak wracał autem znad rzeki z tego samego miejsca. ????Teraz tak jakoś mało pewnie się czuję jeżdżąc w nocy na rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Gruba kluska na szarego jiga z wirującym ogonkiem prosto od Eli???? 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Ostatnio z kolegą byliśmy też na odludziu i też zastaliśmy duże ślady.Myśleliśmy że to jakieś duże psy były.Jak się później okazało po telefonie od znajomego nie były to psy ale wilki, widział trzy sztuki na Polnej drodze jak wracał autem znad rzeki z tego samego miejsca. Teraz tak jakoś mało pewnie się czuję jeżdżąc w nocy na rybki.Bez obawy, wilki nie wchodzą w drogę człowiekowi, to płochliwe zwierzęta. Jeśli czegokolwiek masz się bać, to czegoś co ledwo widać, np. kleszcze nosiciele chorób. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Ostatnio z kolegą byliśmy też na odludziu i też zastaliśmy duże ślady.Myśleliśmy że to jakieś duże psy były.Jak się później okazało po telefonie od znajomego nie były to psy ale wilki, widział trzy sztuki na Polnej drodze jak wracał autem znad rzeki z tego samego miejsca. ????Teraz tak jakoś mało pewnie się czuję jeżdżąc w nocy na rybki.Dokładnie tak jak kolega wyżej napisał. Wilki człowieka się boją. Jeśli dobrze pamiętam, to ostatni przypadek kiedy dziki wilk zaatakował człowieka w Europie, datują na ponad 200lat temu. Zdarzały się natomiast przypadki, że wilk zaskoczony przez człowieka gdzieś głęboko w lesie, znaczył ślad ucieczki brązowym pasem... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zaniedbałem klenie w sierpniu skupiając się na łowieniu świnek i obserwacji brzan.W powietrzu czuć już jesień, klenie też wyglądają i zachowują się inaczej. Dzisiaj zbierały już bez oglądania. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Piankowy kleń 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Fajnie dziś gryzły. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Górski: 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość keri Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Niedzielny Podlaski klenik 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość keri Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Kolejny wrześniowy. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Na swojaka. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Witam kolegów.Nie miałem okazji aby pokazać wam tu kilku fajnych rybek z ostatnich 2-3 tygodni.Rybki 45-58.5cm New PB łowione rożnie na smużaczki jak i małe wobki.Zapraszam też na mój profil FB " Wędkarstwo Spinning Hobby- Szydłoś" https://www.facebook.com/SZYDLOSnaRYBACH/ gdzie znajdziecie wiecej Fotek i opisy wypadów nad wodę 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi