Skocz do zawartości

Pstrągi 2019

Gadget

Rekomendowane odpowiedzi

Guzu łowisz piekne ryby I az miło poswiecic by im było te 12godzin.A efekt widzimy.Ja tez myslałem ze mam rybe potoka która namierzyłem wczesniej około 55 moze ciut wiecej.A tu zonk.Ryba wyjatkowo mocna na głebokiej rynnie około 2metrów o małym uciagu.Wobler foxinus 7cm prawie w dryfie branie bardzo delikatniusie.Trzeba było troszku sie obrzucac paroma przynetami wczesniej.Rybka dała popalic jest moc.

post-57058-0-47176800-1561492693_thumb.jpeg

• Like 18

W końcu udało się zlepić filmik :) Film jest poprzycinany w najlepszych momentach rzut-branie-hol :D Szkoda tylko że największego pstrąga nie udało się nakręcić- muszę dokupić jeszcze ze 2 baterię do kamerki na przyszłość :) Obecnie zaczynam nagrywać z mikrofonem także dźwięk hamulca jest wyraźnie słyszany :P

https://www.youtube.com/watch?v=J-FmDSYWJ-I&t=537s

• Like 11

3 dni tak stały i łowiłem przynajmniej 20szt/6h :) w pewnym momencie byłem tak skupiony łowieniem że nie zauważyłem że byłem nagrywany przez Fina który później bezczelnie podszedł i wyjął mi gumę z pudełka żeby zobaczyć na co targam pstrągi :D jeszcze tego samego dnia przyjechało 4 z muchowkami i spinem a w zeszła niedzielę w tych miejscach było sporo wędkarzy/ miesiarzy z gruntowkami i rosówami. Mi się udało wtedy złowić 2 pstrągi 50+ i 40+ :) miejscówka spalona także trzeba dalej jechać ;)

Edytowane przez Mateo1989
  • Like 2

Gratulacje!

Możesz zaprezentować tą przynętę, z nazwą tak dziwnie dla mnie brzmiącą :) ? Wiem jak wygląda nimfa i wirogonek, ale razem? Nowość jak dla mnie.

Tak to wygląda - w moim wątku autorskim można zobaczyć więcej rodzajów zapraszam do przejrzenia  :) http://jerkbait.pl/topic/57358-przyn%C4%99ty-eluska/page-60

post-59098-0-18550600-1563116487_thumb.jpg

• Like 8