Sławomir Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Zazdroszczę wam tych grzybków , jak na razie to cienko to widzę w moch stronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 [emoji3526] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Dla zainteresowanych w pod warszawskich lasach jest wysyp Maślaka i podgrzybkek w coraz większych "skupiskach" się trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Pojechałem na ryby [emoji23], ale zabrałem koszyk bo może po krzakach będą maślaki. No i jakieś były ale nie chciało mi się ich zbierać . Łowiąc wypatrzyłem lasek , poszedłem z wędka sprawdzić .[emoji33][emoji33] Musiałem do samochodu z 800 metrów wrócić po koszyk . Była frajda Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 (edytowane) Pojechałem na ryby [emoji23], ale zabrałem koszyk bo może po krzakach będą maślaki. No i jakieś były ale nie chciało mi się ich zbierać . Łowiąc wypatrzyłem lasek , poszedłem z wędka sprawdzić .[emoji33][emoji33] Musiałem do samochodu z 800 metrów wrócić po koszyk . Była frajda Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaMazowieckie? Okolice Wyszkowa szeroko pojęte ? Edytowane 20 Września 2019 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Mazowieckie? Okolice Wyszkowa szeroko pojęte ?Mazowieckie ale w drugą stronę. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 W szczecińskich lasach też się ruszyło 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Na północ od Wyszkowa kicha!!!pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Pod Warszawą dużo grzybów. Godzinę temu byłem z córką w ramach przysposobienia do bycia dzieckiem człowieka pierwotnego. Bez problemu zebraliśmy wiaderko: koźlaki, podgrzybki, trochę maślaków i prawdziwek. Mała pierwszy raz na grzybach, już zna kilka gatunków i wie, że jak się grzybka nie chce zjeść, to najlepiej go nie dotykać, a broń Boże deptać/kopać. Chodziliśmy właściwie w koło samochodu. W lesie dużo ludzi, co zjazd, to 2-3 samochody., 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Na północ od Wyszkowa kicha!!!pozdrawiam byniekCiekawe ale znajomy potwierdził. Czyli południe rządzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 (edytowane) W moich okolicach zaczyna sypać podgrzybkiem, a do tego szlachetniejsze wciąż dopisują Edytowane 21 Września 2019 przez thug 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 (edytowane) Okolice Łodzi dupa. Pabianickie lasy w których były grzybki gdy gdzie indziej zawodzily dziś b.słabo. 4 prawusy, kilka maślaków w 3 os i kilka godzin spaceru.. Za to w ok. Sieradza coś się ruszyło. Znajomy dziś 2 godz "spacer ze psem" i kilkanaście koźlaków, prawdziwków. Pół torby "dyżurnej rekliamówki z kieszeni" Edytowane 21 Września 2019 przez Krzysiek P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 w poznańskim słabo , ale trafiają się rodzynki 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Taki tam koszyczek z wczoraj z rana 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Z piątku: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 I ja w końcu wylądowałem w bukowym lasku...Wprawdzie niecałe 2 godzinki ale coś "siadło"... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba00161 Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Z dzisiejszego popołudniowego spaceru po lesie,ponad 50 szt. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Tak zachwalałem, aż się skończyło dziś już było trudniej coś znaleźć, ale nie dziwne patrząc na ilość ludzi jaka się przewinęła przez lasy. Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Pół h przed pracą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraken Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Czy możecie polecić jakiś składany nóż dla grzybiarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Ja dla taty chcę kupić na prezent OpinelaAle dobrze sprawdzi się każdy możliwie prosty nożyk z cienkim i płaskim ostrzem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Czy możecie polecić jakiś składany nóż dla grzybiarza? https://allegro.pl/oferta/noz-skladany-sanrenmu-710-7010luc-sa-7836074705?utm_source=facebook&utm_medium=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemShare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koszel Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 W tym roku w moim regionie nie było dużo grzybów... to pewnie przez tą suszę... chociaż kilkakrotnie obłowiłem się...zebrałem całkiem sporo prawdziwków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi