Gość szkutnik Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 nożyk do szczepienia drzewek za 6 zł w ogrodniczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Sory Adrian . Ale chcesz nam powiedzieć że to wszystko w pół godzinki zebraleś ?Albo trafiłeś miejscówkę i tak Cię zbieranie pochłonęło ze straciłeś rachube czasu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 (edytowane) W podsieradzkich lasach wreszcie coś drgnęło.. Aut jak na giełdzie samochodowej (ehh, gdzie te czasy giełd ;-) a tu środek tygodnia-ludzi dużo ale grzybów jeszcze więcej.W 3 godz, same podgrzybki Edytowane 25 Września 2019 przez Krzysiek P 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordG Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Podgrzybki są w lasach 12L+koszyk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Trochę jest... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Ja czekam na takie podgrzybki jak u Was chłopaki, póki co ich nie ma i zbieram prawdziwki Ludzi pełno w lesie, ale coś tam idzie nazbierać, dzisiejsze: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Sory Adrian . Ale chcesz nam powiedzieć że to wszystko w pół godzinki zebraleś ?Albo trafiłeś miejscówkę i tak Cię zbieranie pochłonęło ze straciłeś rachube czasu .Da rade tyle uzbierać, zwróć uwage jakie tam sa grzyby.Maślaki rosną stadami, jak sie trafi miejsce to wiadro na raz można zebrać.Kanie jak trafisz miejsce gdzie nikt nie chodził, to też można zebrać sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Sory Adrian . Ale chcesz nam powiedzieć że to wszystko w pół godzinki zebraleś ?Albo trafiłeś miejscówkę i tak Cię zbieranie pochłonęło ze straciłeś rachube czasu .Dosłownie pół h, w zagajniku przy miejscu pracy 50*50, i to nie jakiś typowy zagajnik tylko jakieś habazie typu gruszka ulegalka trochę mirabelki sosny i brzozy. Aż sam nie mogłem uwierzyć w ilość grzybów jaka tam była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 A to wczorajsze i przedwczorajsze zbiory 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Byłem tam dziś ponownie ale rydze co zostawiłem malutkie już nie urosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 (edytowane) Gratuluję miejscówki . Ja też jak daje grzybkom dorosnąć i mówię wrócę tu jutro to nigdy na mnie nie czeka. Podobno jak raz zobaczysz grzyba to już nie urośnie takie przesądy u nas panują. Edytowane 26 Września 2019 przez Robert.B 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Podobno jak raz zobaczysz grzyba to już nie urośnie takie przesądy u nas panują.U nas też tak mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szkutnik Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 W ogrodzie u mnie rosną kozaki i maślaki. Rzadko je zbieram bo wolę iść do lasu ale obserwuje jak rosną , czasami nawet podotykam i w niczym im to nie przeszkadza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Bo to Twoje dlatego rosną Las rządzi się swoimi prawami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Z sob 2 godz późnym popołudniem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Jak ktoś ma ochotę na grzyby w okolicach wawy to zapraszam do Kampinosu pięknie podgrzybkek wysypał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Dzisiaj głównie podgrzybki , chodziarz trafiło się parę prawdziwków Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 (edytowane) Umnie dziś też podgrzybkek???? Kampinos obdarzył znowu(wczoraj 6.3 podgrzybka po po południu) ponad 8 kg podgrzybka i ok 2 kg prawego i trochę kozaków zbieranie fajne ale targanie tego przez 4km lasem do autobusu już nie za bardzo???? Edytowane 28 Września 2019 przez Karas06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Dla zainteresowanych rynia i Białobrzegi lipa koleszka tam mieszka (w ryni) i mówił mi dziś źe pustynia już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Umnie dziś też podgrzybkek Kampinos obdarzył znowu(wczoraj 6.3 podgrzybka po po południu) ponad 8 kg podgrzybka i ok 2 kg prawego i trochę kozaków zbieranie fajne ale targanie tego przez 4km lasem do autobusu już nie za bardzoCzy w Kampinosie w Parku Narodowym jest zakaz zbierania grzybów? Grzybiarzy mnóstwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 (edytowane) Niby tak ale nikt się nie czepia przynajmniej ostatnio. Ale jakieś 6-8 lat temu mnie i kumpla strażnicy po lesie na koniach gonili????i kazali podeptać wszystko???? więc można śmiało bo warto gdyż bliżej wawy trudno będzie znależć(moim zdaniem) bardziej urodzajny w grzyby las przynajmniej teraz. wczoraj 80%90 że zbioru zdrowe Edytowane 28 Września 2019 przez Karas06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sayonara Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 (edytowane) Jakie " niby tak" ???????? Żadne niby.W Parku Narodowym targacie grzyby, bo się nikt nie czepia?????????<...> Edytowane 30 Września 2019 przez Jano 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Dzisiaj z rana okolice Torunia , niestety kolega nie spodziewał się takiego wysypu i wziął ze sobą za małe wiadereczko i zmuszony był ładować do torby foliowej . Moje wiaderko to większe i jak dlamnie na ten sezon wystarczy Powodzenia w zbieraniu grzybków 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi