cinn Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Tak żem łaził po tym lesie i stwierdziłem że bardziej opłacało by się zamiast koszyka zabrać kilka worków.Jak bym pozbierał puszki po piwie i zaniósł na skup to kasy starczyło by na kupienie tony grzybów i jeszcze reszta by była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 U mnie w Zielonkach też wczoraj zbierałem rydze. Sie porobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Pod jakimi drzewami je zbierałes?Pod sosnami Już zjedzone, zyje więc to rydze ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Sosnowe są smaczniejsze niż jodłowe. I trochę jaśniejsze. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 U mnie też pod sosenką - 30m od domu. 30 min. od Centrum Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 (edytowane) https://photos.app.goo.gl/7XuDZAUcaxRKovkj6 Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Października 2019 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Dzięki Bartek.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astral Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Szybki wypad do małego lasku w polu. Pomimo, że ktoś już był udało się sporo uzbierać. Czerwonogłówce głęboko ukryte w jeżynach. Kanie oczywiście ominięte przez poprzednika. Znalazłem jeszcze takie grzybki ale nie wiem co to jest. Bardzo fajnie to wygląda 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Te ostatnie to młode opieńki. Przy okazji, obgotowujecie opieńki przed smażeniem? Jak dla mnie, bez obgotowania smak jest zdecydowanie bardziej wyrazisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 (edytowane) Edytowane 19 Października 2019 przez guciolucky 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Piękne zbiory Panowie Mi na chwilę obecną pozostają tylko zdjęcia, może w czwartek uda się wyskoczyć jeśli coś jeszcze będzie w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 (edytowane) No więc tak... Matagi SS LL od Skalka, Shimano Vanquish '12 C3000, YGK Egi Metal PE 0.5 i nieduże Keitechy.Nie wiem co tam jeszcze chcielibyście wiedzieć Edytowane 20 Października 2019 przez Krzysiek Rogalski 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sayonara Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 U mnie monotematycznie. W ten weekend NIE pojechałem na ryby. Co ciekawe - wśród niemieckich "grzybiarzy" panuje pogląd, że grzyby w tym roku nie obrodziły... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 (edytowane) Do Krzyśka:Nie wiem co tam jeszcze chcielibyście wiedzieć ? W przyłowie? Czy sprawdzone w boju i keitechy to pewniak na nie? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Edytowane 21 Października 2019 przez szpaczek23 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 W przyłowie? Czy sprawdzone w boju i keitechy to pewniak na nie? Keitech to pewniak, ale nie wszystkie kolory A mówiąc poważnie, jak się mija takie borowiki, to trudno się przy nich nie zatrzymać Wprawdzie wolałbym zamiast nich okonie 30+, ale te zaczynają schodzić na głębszą wodę, a łowiąc z brzegu mam pod tym względem ograniczone możliwości.W następny weekend spróbuję w woderach, te kilka-kilkanaście metrów większego zasięgu może zrobić różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 (edytowane) U nas też wreszcie się pojawiły Edytowane 21 Października 2019 przez Tomrusz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Keitech to pewniak, ale nie wszystkie kolory A mówiąc poważnie, jak się mija takie borowiki, to trudno się przy nich nie zatrzymać Wprawdzie wolałbym zamiast nich okonie 30+, ale te zaczynają schodzić na głębszą wodę, a łowiąc z brzegu mam pod tym względem ograniczone możliwości.W następny weekend spróbuję w woderach, te kilka-kilkanaście metrów większego zasięgu może zrobić różnicę.za tydzień w woderach to pewnie zielonek nałapiesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Dzisiejsze Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 najładniejsze 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Nie było czasu więcej zdjęć robić, trzeba było zbierać 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Na wschodzie już ostatki... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 taka gromadka z 1 korzenia. ośmioraczki 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Wreszcie udało mi się wyskoczyć do lasu, pokazały się prawdziwki [emoji6] Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Wreszcie udało mi się wyskoczyć do lasu, pokazały się prawdziwkiNorbert, ja mam wrażenie, że już się powoli kończą. Zbieram je od soboty i z każdym dniem coraz mniej. Przeważnie same duże. Dziś tylko 26 szt, specjalnie policzyłem. Zajęły cały koszyk ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Dzisiejszy "przyłów" 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi