Damiano Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Dzisiejszy "przyłów" CAM01491.jpg U mnie taki widok to już prawdziwe perełki, ponad dwu tygodniowa posucha zrobiła swoje, nawet podpieniek jak na lekarstwo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rlodz Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Ostatnio zainstalowałem sobie fajną aplikację lasów państwowych - mBDL. Rozbudowana mapa leśna, dużo danych, widok lotniczy, GPS, skład gatunkowy poszczególnych działek leśnych. Dla mnie super sprawa. Wczoraj się tym bawiłem i trochę przypadkiem w całkowicie sosnowym lesie znalazłem niewielki obszar, wyraźnie wyodrębniony i aplikacja pokazuje dęby, wyłącznie dęby. Kusiło mnie żeby sprawdzić. Dziś pojechałem, całkiem w ciemno, nigdy tam nie byłem choć las niezbyt odległy od miasta. No i wirtualne dęby okazały się całkowicie realne, piękny fragment lasu. A najlepsze że w dębach były one, ponad 20 sztuk trafiłem. Zbierane pośród brązowego dywanu liści, bajka ???? 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Aplikacja ciekawa, sprawdzę ale tak na szybko sprawdziłem swój Brzeziniak w środku sosnowego lasu skąd pochodzi 90% moich tegorocznych prawdziwków, nie istnieje na tej mapce może to i lepiej Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Konie sezonu, ale co nieco udało się zebrać 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 . 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 .Chyba przesadziłeś , nie znajdziesz tyle wódki w okolicznych sklepach, nie mówiąc o spożyciu tego magazynu na zagrychę w pojedynkę. Tylko koledzy mogą to uratować przed zmarnowaniem . 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 .Jak ty żeś mnie teraz zaimponował 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Przynajmniej nie ma dylematu co wyjąć na obiad :grzybki czy ogórki ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 U mnie podgrzybkowe ostatki. Ale osak i prawdziwek się jeszcze trafia Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Moje rozpoczęcie i jednocześnie zakończenie sezonu sprzed dwóch tygodni.Kaliber w sam raz do marynowania , do tego bonus w postaci pary łosi która spłoszona przebiegła dość blisko, szkoda że dobrego aparatu nie było pod ręką. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 U mnie podgrzybkowe ostatki. Ale osak i prawdziwek się jeszcze trafia IMG-20191102-WA0000.jpg IMG_20191102_114136.jpg Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu TapatalkaMarcin co to "osak" ? nie znam tego określenia? gąska siwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 (edytowane) Ja od małego tylko taką nazwę słyszałem Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalkahttps://www.google.pl/search?q=kozlarz+czerwony&client=ms-opera-mobile&channel=new&espv=1&prmd=isnv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjBkJzeztrlAhXFYlAKHbitBMsQ_AUoAXoECA0QAQ&biw=360&bih=552 Edytowane 8 Listopada 2019 przez thug 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Osak to bynajmniej u mnie koźlarz czerwony. Rośnie w trawach , najlepiej między brzozami, czasem w kszaczurach na polach????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Aaaaaaa...u mnie sie nazywa krawiec albo panek ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 U mojej zwą go pociechą???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Nad podlaskim Bugiem z kolei kraśniaki. Pociecha jest moim numerem jeden. To chyba okolice Płocka? Miałem stamtąd znajomego z szajbą na punkcie tych grzybów. I tak mi już zostało ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Okolice płońska???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Czerwonołepiec [emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konopaa Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Moja babcia mówiła na niego ćwikrąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 W moich terenach starszyzna nazywa go*osowik* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Ciepła jesień spowodowała, że na moich starych rewirach jeszcze coś się pokazuje. Wczorajszy wypad do lasu z tatą i bratem, jak na jedenasty listopada bardzo udany.Do tego te widoki, których zawsze najbardziej mi brakuje ... . 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Można jeszcze znaleźć w lesie grzyba i nie tylko... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Ty to chyba wszędzie złowisz bolenia! ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Wczoraj zmontowałem filmik z rydzobrania:https://www.youtube.com/watch?v=HFR3MdhSd6A 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Ło matko.Jako że ze mnie grzybiarz jeszcze gorszy niż wędkarz to zapewne przeszedł bym obok tych skarbów obojętnie jak by to były olszówki!!!A jak pomyślę o słoiczkach z kiszonymi rydzami ....mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi