TomCast Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Koleś na Allegro sprzedaje woblery Salmo. Cześć z nich jest faktycznie starsza, może nie pierwszy wypust, ale nie nowe. Tylko jakie ceny Są wobki za ponad 200zł !!!!! https://allegro.pl/uzytkownik/Master_Fishing/sztuczne-woblery-121776?order=m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Jest tam kilkaktóremnie interesują ale ceny 2x przesadzonenp.roach ja miałem po 30zł u niego ponad ptawie 100złPike z grubym sterem sprzedałem za 50zł tam prawie 140zł :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 jerkbait.pl-allegro-olx-hit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Tego pike za 219 mam w pudełkuMuszę dorobić kłódkę do pudła z woblerami 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Poszukajcie na FB Sergieja jest przedstawicielem" Salmo Ukraina" i np.Slidery 10cm 28zł nówka sztuka. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi