Karasov Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Panowie co to za francuski wynalazek, dziś oglądałem w sklepie, wygląda na solidny cena nie zbyt wyg?łrowana. Postanowiłem poszukać coś o nim w sieci, ale nic niema !? Mo?źe wiecie coś o tym kołowrotku w sensie jego trwałości, mo?źe ktoś z nim miał do czynienia albo chocia?ź z kołowrotkami tej serii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Hej, 30s i jest; http://sensasclub.pl/kolowrotki-kolowrotki-spinningowe-c-107 _108.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karasov Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 te informację ju?ź posiadałem, ale dziękuję za pomoc, chodzi mi bardziej o jakieś obiektywne osobiste opinie, najlepiej u?źytk?łwnik?łw, choć to raczej mało popularna firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi