Skocz do zawartości

Sklep sezonnaleszcza.pl (MOOORE_1) - opinie

hlehle

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka komentarzy z ostatniego miesiąca:

"dostałem wędkę całkiem inną niż zamówiłem.ta którą kupiłem sprzedawca wogole nie posiadał więc wysłał mi inna ,miał póżniej wysłaćwłaściwą ale przestał odpisywać na SMSy."

"Plecionka nie ta co trzeba (owszem potem zamieniona na właściwą) Slider nie ten który zamówiłem , kolor gum inne niż et co chciałem."

"Nie polecam. Sprzedaje towar którego nie posiada na stanie. Masakryczny czas dostawy. W opisie aukcji deklaruje fakturę pomimo tego nie otrzymałem żadnego dokumentu zakupu (paragon lub faktura). Na e-maile nie odpowiada. Negatyw!!!!!"

"Towar nie zgodny z opisem. Zamówiłem plecionkę 0.15 a dostałem 0.13. Sprzedawca obiecywał rekompensatę, której oczywiście nie dostałem. "

"Oczekiwanie na towar to przeszlo 30 dni.Sprzedawca nieposiada towaru na stanie .Sprzedaje rzeczy ktorych niema."

"sprzedawca nie posiadał wystawionego sprzętu "

To tylko jeden miesiąc, a i tak wkleiłem tylko część negatywów ...

• Like 1

Ja tez miałem problemy z tym sklepem. W zeszłym roku zamawiałem u nich 2szt plecionki Dragona no i okazało się że otrzymałem 0,08mm zamiast 0,06mm . Po wymianie kilku maili stanęło na tym że wymieniono mi ta plecionkę i zrzucono winę na błąd pracownika podczas pakowania. Pomyślałem sobie że każdemu może się zdarzyć i nie skresliłem tego sklepu.

Minęło kilka miesięcy i znów zamawiam 2 szt plecionki, tym razem otrzymuję już tylko 1szt. Po zgłoszeniu przez Allegro czekałem kilka dni na odpowiedź. Doczekałem się z informacją że Pan miał pogrzeb w rodzinie i dlatego nie odzywał się kilka dni. Okazało się także że nie mają tej plecionki i nie ma jej już w Dragonie. Wymusiłem wysyłkę innej plecionki o tej samej średnicy, otrzymałem ją i powiedziałem sobie że nigdy więcej zakupów w tym sklepie.

• 3 tygodnie później...

Chciałem kupić od nich jakiś czas temu przez allegro ryobi arctice 3000 bo była w dobrej cenie. Po 2-3 dniach napisali maila ze jednak na sklepie nie mają i może wezmę cos innego. Zaproponowali applausa w rozmiarze 3000. Przystałem na tą propozycje. Cenowo applause był droższy od arctici o 27 zł, ale nie dopłacałem tej kwoty. Przesyłka bez problemu dotarła do mnie na drugi dzień.