mifek Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 maniek a jak się mają MOJE pestki castingowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Naradzie jestem zajęty boleniówkami ... Ale spokojnie , na Twoje wobki też przyjdzie czas Na kiedy je potrzebujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 na wiosne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Mifek , zabrałem się już za te wobki Na dniach pomyślę o tych dla Ciebie A tu 30 sztuk klasyków "lublin style" Edytowane 20 Stycznia 2013 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 dawaj maniek dawaj bo przez ciebie wstrzymuje sie z zamowieniem wiosny na nasze terytorium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 (edytowane) Coś mozolnie mi to idzie ... wczoraj i dzisiaj męczyłem te 20 wobków Czarne dostaną jeszcze żółte i pomarańczowe kropki.Srebrne oklejane są sreberkami z fajek. Zastanawiam się czy dać jakiś czerwony akcent w tych srebrnych wobkach , jak myślicie ? Edytowane 2 Lutego 2013 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 daj pomarańczowy akcent na dupke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Maniek ile ważą te dropsy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 (edytowane) Maniek ile ważą te dropsy? Oj nie wiem , samego ołowiu dałem około 2-2,5g + lakier + korpus + farby/kleje + oczka + kotwica to myśle że będzie około 3-3,2g na gotowo Musze wagę zamówić ... Edytowane 2 Lutego 2013 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Kombinowałem coś z folią alu i takie cuś powstało Jak wyszło Waszym zdaniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Myślę efekt satysfakcjonujący jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Po malowaniu w klarze już będzie ok..Takie coś już można fajnie pomalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Będzie ok , ale muszę zmienić troszkę metodę robinia tych lini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Siatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Dłutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 (edytowane) Dłuto...za dużo roboty z tym a efekt nie taki jak bym chciał Edytowane 2 Lutego 2013 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Siatka. Jaką polecasz ? Próbowałem zrobić z takiej co robi za podszewkę w dresach ale lipnie wyszło ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Nie to musi być tiul dość sztywny albo metalowa siatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 @Manniek66 pojdź do jakiejś pasmanterii. To drugi dom dla kogos kto robi przynety, tam powinienes znalezc co nieco. Ewentualnie pojdz do jakiegos zakladu w ktorym robia suknie slubne i wycygań skrawki tiulu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Ja na te czarne położyłbym żółte plamki i masz black fury - boskie na jazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Ja na te czarne położyłbym żółte plamki i masz black fury - boskie na jazie Właśnie tak będą zrobione Połowa będzie miała żółte kropki a druga połowa pomarańczowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 No to malu... malujemy Jaśki powinny być zadowolone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Kurde...spać nie mogę i się za struganie nocne wziąłem Od dawna myślałem żeby zrobić kilka takich bananków - długość 3cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Maniek jak ukonczysz w koncu moje zlecenie (o ile jeszcze pamietasz) to moge wpasc do ciebie i zwazyc ci wobki ... za niewielką oplata w postaci garsci wobkow ktore zabiore do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Pamiętam pamiętam Wszystko w swoim czasie , teraz kończe tamtą 30 maluchów i sie za Twoje zabieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi