Skocz do zawartości

Hand made by maniek...

Rekomendowane odpowiedzi

Obiecuje już więcej Was nie zamęczać taką ilością fotek ;)

Woblery ... no i jak je nazwać ? Z jajkiem to one nie są , to może woblery z wałkiem ? Bo woblery z pałką to chyba nie wypada :D

Moim zdaniem praca jest najważniejsza , więc wyglądem one nie powalają  ^_^

Jutro dostaną stery , i kotwice ! 

post-50563-0-72435900-1360350633_thumb.jpg

post-50563-0-82376000-1360350646_thumb.jpg

post-50563-0-68675600-1360350655_thumb.jpg

Taki filmik udało mi się nakręcić :)

youtube jakoś dziwnie mi go spowolniło , czasami jakieś klatkowanie się zdarzy ;/

Maniuś , a czemu woda taka żółta w wannie?

Z Odry targałeś wiaderkiem czy popuszczasz z radości? :lol:  ;)

Maniuś , a czemu woda taka żółta w wannie?

Z Odry targałeś wiaderkiem czy popuszczasz z radości? :lol:  ;)

Jak Ty coś walniesz... 

Może dlatego , że ściany są żółte + sztuczne światło i tak wyszło :P A co do odry to w sumie nawet z wiaderkiem mógłbym latać - 100 metrów w lini prostej mam ! :D

To już choroba ... jak kilka dni nie postrugam to mną telepie :D Dzisiaj pojechałem po deskę balsy i coś tam porobiłem.

Mam koncepcję strzebelki 4,5 cm - oklejana folią alu z wyciskaną drobną łuską + malowanie akrylami i pyndzlem ewentualnie gąbeczką :)

post-50563-0-54883100-1360864201_thumb.jpg

Jak Ty coś walniesz... 

Może dlatego , że ściany są żółte + sztuczne światło i tak wyszło :P A co do odry to w sumie nawet z wiaderkiem mógłbym latać - 100 metrów w lini prostej mam ! :D

To ja mam trochę dalej. Wg geoportalu w linii prostej mam do Odry 460 m  :D  :lol:

Boże...malowanie tymi akrylami to jakaś masakra  :blink: Męczyłem się z tym jednym wobkiem z godzine a efekt i tak mizerny ;/ Zaraz pójdzie w lakier , może coś się poprawi gdy kolorki się wyostrzą :)

post-50563-0-76302200-1361042548_thumb.jpg

Proszę się nie śmiać  :ph34r:

Pozdr

edit:

najnowsze wieści z frontu - woblerek po wsadzeniu w lakier wyładniał :D Niebawem fotka :) 

Edytowane przez Manniek66

(...)

Myśle że jak na pierwszego wobka malowanego akrylami i gąbeczką to nie jest źle :) (...)

Źle nie jest, ale tak patrzę i patrzę, zastanawiając się przy tym - czy mnie wzrok zawodzi, czy ta Twoja strzebelka może się czymś zaraziła? Bo takie cętki jej wyskoczyły... ;)

Niezorientowanym, czyli wszystkim poza Bartoszem wyjaśniam - napisał do mnie "Mam na warsztacie strzebelki 4,5 cm..." :) 

Bartku, przy następnych koniecznie pamiętaj o podkładzie, ułatwisz sobie życie ;)  

Źle nie jest, ale tak patrzę i patrzę, zastanawiając się przy tym - czy mnie wzrok zawodzi, czy ta Twoja strzebelka może się czymś zaraziła? Bo takie cętki jej wyskoczyły... ;)

Niezorientowanym, czyli wszystkim poza Bartoszem wyjaśniam - napisał do mnie "Mam na warsztacie strzebelki 4,5 cm..." :)

Bartku, przy następnych koniecznie pamiętaj o podkładzie, ułatwisz sobie życie ;)  

No miała byc strzebelka ale nie widziałem jak się do niej zabrać i nabazgrałem coś takiego pstrągopodobnego :)