Manniek66 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Obiecuje już więcej Was nie zamęczać taką ilością fotek Woblery ... no i jak je nazwać ? Z jajkiem to one nie są , to może woblery z wałkiem ? Bo woblery z pałką to chyba nie wypada Moim zdaniem praca jest najważniejsza , więc wyglądem one nie powalają Jutro dostaną stery , i kotwice ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 (edytowane) Stonka A może kropla ? Edytowane 8 Lutego 2013 przez Wędkamojehobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 (edytowane) bomba jaśki a, bananek widac, że z balsy Edytowane 8 Lutego 2013 przez madpaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 No bananek z balsy Takie maluchy tylko z balsy robię , jakoś z lipy mi nie wychodzą ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Taki filmik udało mi się nakręcić http://www.youtube.com/watch?v=OWF9Ty_TO7Q&feature=youtu.be youtube jakoś dziwnie mi go spowolniło , czasami jakieś klatkowanie się zdarzy ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 ładnie zamiatają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Taki filmik udało mi się nakręcić http://www.youtube.com/watch?v=OWF9Ty_TO7Q&feature=youtu.be youtube jakoś dziwnie mi go spowolniło , czasami jakieś klatkowanie się zdarzy ;/Maniuś , a czemu woda taka żółta w wannie?Z Odry targałeś wiaderkiem czy popuszczasz z radości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Maniuś , a czemu woda taka żółta w wannie?Z Odry targałeś wiaderkiem czy popuszczasz z radości? Jak Ty coś walniesz... Może dlatego , że ściany są żółte + sztuczne światło i tak wyszło A co do odry to w sumie nawet z wiaderkiem mógłbym latać - 100 metrów w lini prostej mam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 To już choroba ... jak kilka dni nie postrugam to mną telepie Dzisiaj pojechałem po deskę balsy i coś tam porobiłem. Mam koncepcję strzebelki 4,5 cm - oklejana folią alu z wyciskaną drobną łuską + malowanie akrylami i pyndzlem ewentualnie gąbeczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Dodałem łuki skrzelowe i oczodoły Zaczyna to jakoś wyglądać , może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Jak Ty coś walniesz... Może dlatego , że ściany są żółte + sztuczne światło i tak wyszło A co do odry to w sumie nawet z wiaderkiem mógłbym latać - 100 metrów w lini prostej mam ! To ja mam trochę dalej. Wg geoportalu w linii prostej mam do Odry 460 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 No pewnie że może . Zapowiada się ciekawie.Też zacząłem robić oczodoły (lepszy efekt wychodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Dodałem łuki skrzelowe i oczodoły Zaczyna to jakoś wyglądać , może być ? P1060079_2458x1843.jpgCałkiem zgrabny korpusik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Teraz jeszcze zgrabniejszy jest , pan Janusz @woblery_z_bielska troszkę mi podpowiedział.Teraz wygląda korpus tak: Zaraz idę robić kolejne 10 takich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 (edytowane) Boże...malowanie tymi akrylami to jakaś masakra Męczyłem się z tym jednym wobkiem z godzine a efekt i tak mizerny ;/ Zaraz pójdzie w lakier , może coś się poprawi gdy kolorki się wyostrzą Proszę się nie śmiać Pozdr edit: najnowsze wieści z frontu - woblerek po wsadzeniu w lakier wyładniał Niebawem fotka Edytowane 16 Lutego 2013 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Źle podszedłeś do tego malowania. Przede wszystkim nie na takim podkładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Teraz już wiem ... kolejne sztuki będą robione zupełnie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Moim zdaniem jest OK Moze być niezły efekt po kilku warstwach klaru.Oryginalność to zaleta,na pewno dla ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 To ma coś w sobie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Po pierwszej warstwie lakieru - jeszcze "na mokro" wygląda tak: Myśle że jak na pierwszego wobka malowanego akrylami i gąbeczką to nie jest źle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 jest bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 (...) Myśle że jak na pierwszego wobka malowanego akrylami i gąbeczką to nie jest źle (...)Źle nie jest, ale tak patrzę i patrzę, zastanawiając się przy tym - czy mnie wzrok zawodzi, czy ta Twoja strzebelka może się czymś zaraziła? Bo takie cętki jej wyskoczyły... Niezorientowanym, czyli wszystkim poza Bartoszem wyjaśniam - napisał do mnie "Mam na warsztacie strzebelki 4,5 cm..." Bartku, przy następnych koniecznie pamiętaj o podkładzie, ułatwisz sobie życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Źle nie jest, ale tak patrzę i patrzę, zastanawiając się przy tym - czy mnie wzrok zawodzi, czy ta Twoja strzebelka może się czymś zaraziła? Bo takie cętki jej wyskoczyły... Niezorientowanym, czyli wszystkim poza Bartoszem wyjaśniam - napisał do mnie "Mam na warsztacie strzebelki 4,5 cm..." Bartku, przy następnych koniecznie pamiętaj o podkładzie, ułatwisz sobie życie No miała byc strzebelka ale nie widziałem jak się do niej zabrać i nabazgrałem coś takiego pstrągopodobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Tak jak wspomnieli koledzy, podkład ułatwi Tobie pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Następne podkład dostana napewno Ale wydaje mi sie że jak na pierwszego woblera malowanego akrylami to nie ma tragedii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi