Manniek66 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Dropsy leżą w pudełku i spokojnie czekają na swoją kolej Narazie zajmuje się boleniówkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) Ja dzisiaj oklejałem kilka boleniówek folią alu z fakturą łuski - jak skończe to wstawię fotki jak wyszło Na warsztacie również kilka wobków dla szczecińskiego castmaniaka - mifka Woblerki z jajem 2,5-2,7 cm wykonane z lipy , na gotowo po polakierowaniu powinny ważyć około 3,5 grama Edytowane 13 Marca 2013 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Ja też muszę robić boleniówki bo spore zainteresowanie jak będziesz miał swoje gotowe to proponuję machniom 1 za 1 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Ja też muszę robić boleniówki bo spore zainteresowanie jak będziesz miał swoje gotowe to proponuję machniom 1 za 1 ??Ja na machniom zawsze chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 No i gitarrra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Łuseczka po pierwszej warstwie klaru wyszła tak: Czarny grzbiet jeszcze nie lakierowany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Ostatnio cały czas chodzą mi po głowie jakieś małe woblerki - baryłki na jazia/klenia...dzisiaj spłodziłem takiego maluszka Długość 2 cm , szerokość w najszerszym miejscu 1,2 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 (edytowane) 1,2 cm hmmm da radę połknąć? znaczy jaź Edytowane 14 Marca 2013 przez Wędkamojehobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Musi dać rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 (edytowane) Jak nie to się wepchnie . Kurde chyba dzisiaj ot same wrzucam - sory Edytowane 14 Marca 2013 przez Wędkamojehobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Jak nie to się wepchnie . Kurde chyba dzisiaj ot same wrzucam - sory No a jak Spoko , mi to nie przeszkadza Możesz sobie offtopować u mnie ile chcesz , wszak czasem trzeba sobie pogadać bardziej "na luzie" a nie tylko wobki i wobki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 1,2 cm hmmm da radę połknąć? znaczy jaź Bo trzeba łowić Jazie a nie jaziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoek3 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 ale bedą moje klenie łykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Jadzie (czytaj jazie) to ja będe dopiero w tym sezonie próbował upolować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoek3 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 (edytowane) w koncu jestem z ciebie dumny jakas baryłeczka powstaje ... coś pieknego Edytowane 14 Marca 2013 przez snoek3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 1,2 cm hmmm da radę połknąć? znaczy jaź Bez obaw. Łowiłem na 5,5 cm (boleniowe) jazie około 20 cm. Większe oczywiście też, ale i maluchom nie przeszkadzał rozmiar. W naturze rybce 5 cm też nie przepuszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 W efekcie nudy stworzyłem takie logo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Bez obaw. Łowiłem na 5,5 cm (boleniowe) jazie około 20 cm. Większe oczywiście też, ale i maluchom nie przeszkadzał rozmiar. W naturze rybce 5 cm też nie przepuszczą.Uwierzcie że jazie powyżej 1,5 kg na Wiśle i Bugu spokojnie pobijają i w 7 cm imitacje uklei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 W efekcie nudy stworzyłem takie logo Logo1.png Kurde a czemu nie po polsku ??? zmieniaj weźcie no bo niedługo stracimy język Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Maniek to teraz leć do zakładu produkującego pieczątki i zrób sobie mini piecząteczke do odbijania na wobkach, mój znajomy zrobił sobie pieczątkę z inicjałami i mówi że dość pierdzielenia sie z podpisywaniem woblerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 A wiesz że to jest nawet dobra myśl...ale ja poszedłbym raczej w temat kalkomani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Siemanko , dawno mnie tu nie było Czasu brak na struganie , wakacje się zaczeły to i troszkę wolnego czasu się znalazło.Teraz dłubie takie maluszki , smużaki 23-24mm Nie lubię tego cholerstwa robić , jeden korpus zajmuje mi z 40 minut , normalnie przez tyle robię 5-6 korpusów Fotka z etapu lakierowania , jutro będzie lepsza fotka ze sterem i czystymi oczkami i surówka... Cya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 10 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Siemanko ! Ostatnio zmieniły mi się delikatnie warunki i wobki muszę ogarnąć w zakątku majnego pokoju tak więc zdecydowałem , że w ruch pójdzie żywica lub pianka ale raczej żywica pływająca.Lakierowanie będzie się odbywało przez malowanie feather lite Taką wczoraj foremkę spłodziłem , było trochę problemów z silikonem lecz temat już ogarnięty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 A odpowietrzenie gdzie, bo nie widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 10 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Bo nie ma Do żywicy nie jest potrzebny otwór odpowietrzajacy , wystarczy wlew który mieści się u góry formy. A gdy dojrzę do pianki to zawsze można zrobić kanalik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi