Manniek66 Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Dziękuję chłopaki za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Początki z pianą 3cm , 2g , wolno tonące 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyspinek17 Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 (edytowane) Dziwnie to wygląda hehe Ciekawe co było pierwowzorem i odbijałeś tym Edytowane 15 Lutego 2014 przez szyspinek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Dziwnie to wygląda hehe Ciekawe co było pierwowzorem i odbijałeś tym Świntuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Maniek ile to czasu trzeba na taką ilość ( bez robienia formy itp ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 (edytowane) 2 godzinki Z tym, że ja mam tylko dwie formy do tego modelu Rozformuje po około 10-15 min. Edytowane 15 Lutego 2014 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 dobre i fajnie wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Wannowy test http://www.youtube.com/watch?v=FiQCfkFnwgE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 ...maniuś, trzeba było odpalić prysznic co by popracował w nurcie ...testy na "wodzie stojacej" nijak się maja do realnej pracy woba w rzece...chyba, że przeznaczony na jeziorowce... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Dla mnie wystarczy. Jest OK na odrzańskie. Zarypisty start 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoek3 Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 ja tez jestem za tym bardziej jako prywatny tester nie mogę się doczekać pierwowzoru żeby poczesać nim w rzecce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Taki maluszek 3cm, nieco ponad 2g, pływający Za 2-3 dni pokażę je w całej okazałości i kilku wersjach kolorystycznych.Narazie tylko pędzelki, aero jeszcze się nie dorobiłem :< 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) Jeszcze tylko wkleić stery, uszczelnić i uzbroić Mogą klenie źreć... Edytowane 14 Marca 2014 przez Manniek66 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 I jeszcze takie malowanie Oraz maluchy 2,5cm ponad 2 gramy.Praca wyrywa kija z ręki, będzie kilerek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Nowa zabawka na warsztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=txkiD796Bvc A tu praca ww maluszka.W nurcie wygląda to zupełnie inaczej...praca jest bardzo drobna i mocno wyczuwalna na kiju. Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Dupę nad wodę a nie po wannach kranowiankę rozlewasz- licznik bije! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Hehe, dzisiaj trochę pochodziłem za bolkiem - nowe wobki Tomy'iego postestowałem ale filmiku z pracą moich wobków nie było jak zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Znasz Maniuś? Jedna z moich ukochanych kapel i jedno z moich ukochanych miejsc (no kobitę sobie od Was wziąłem w końcu, mocnego charakteru kobieta ale to jak moja ś.p. babcia...a ona też ze Szczecina ) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 I w 99% skończona kolejna zabawka do warsztatu Muszę to tylko umieścić na jakiejś desce na kółkach i gotowe.Zaworu zwrotnego nie montowałem gdyż kompresor bez najmniejszych problemów odpala się przy dużym ciśnieniu. Załącza się przy 4 barach a wyłącza przy 6 barach. Koszty są stosunkowo niskie, patrząc na ceny w sklepach.Komfort też nieporównywalnie większy. agregat - free zbiornik wyrównawczy - 20 zł presostat - 60zł rurki, kolanka, szybkozłączki, zaciski - 50zł filtr na wyściu - 20zł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 A po co Twoim zdaniem wymyślono zawór zwrotny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Pewnie po to aby powietrze z butli nie cofało się do agregatu...widziałem sporo konstrukcji, które sprawnie działają bez tego elementu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zrobisz ja chcesz, mniejsza z tym. Ale super, że pochwaliłeś się efektami pracy i pokazałeś, że to łatwe i co najważniejsze, że tanie.Zrób stojak, pryśnij czarnym matem (i plus dziesięć do many - tylko mnie od głupków nie wyzwywaj) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Krzysiek, bardzo chętnie posłucham co masz do powiedzenia na temat zaworu zwrotnego Ja jestem zwolennikiem jak najprostszych rozwiązań więc jak działa tak jak jest to nic nie zmieniam ale...może warto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) No to malujemy Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi