Manniek66 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 I jeszcze jeden - oska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Nie dość, że wobkami się chwali to jeszcze kluczykiem od fury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Żadnej innej podpórki nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Świat się kończy.Ja jak byłem w Twoim wieku żeby sobie pojeździć furą to "se " musiałem ukraść.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 A jak ten smużaczek wyszedł ostatecznie bo zapowiadał się rasowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Za około 2 tyg premiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Nowy model woblerka równo 2,50cm i waga koło 2-2,5 g. Bardzooooo lotne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Koliberek Edytowane 10 Czerwca 2014 przez Manniek66 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Bardzo ładne te koliberki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Koliberki łowią Fotka od kolesia, jaziolek 52 centy, było jeszcze kilka w okolicach 40cm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 7 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) Się dzieje się...wobki dobrze robią w wodzie co mnie bardzo cieszy Kolejna 50 jaś - zdjęcie od zadowolonego właściciela wobków Edytowane 7 Września 2014 przez Manniek66 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 12 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Zapraszam do polubienia https://www.facebook.com/manniek.hand.made Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 16 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Przedstawiony dawnooo dawno temu smużak doczekał się swoich piankowych sobowtórów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 17 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 No to lejemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 No to lej lej a ja poczekam na swojego kolibra jeśli akceptujesz wymiane na moje wypociny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 20 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 (edytowane) Wróciłem do aerografu, zawsze podobały mi się minimalistycznie pomalowane woblery czyl perła + grzbiet w kolor i krawat Co powiecie na takie malowanki? Perła pięknie opalizuje lecz mój aparat tego nie może złapać Edytowane 20 Września 2014 przez Manniek66 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 będą kosić na bank jak będziesz miał jakieś wolne do testów daj znać pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 ładne ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Jednak oczy woblerom dają bardzo dużo, bez nich wyglądają jakoś tak goło 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Przyszło kilka nowych kolorków od Rudiego - no farby muszę przyznać mega Dotychczas używałem vellejo air ale te przy nich wymiękają. No i żeby nie było że szewc bez butów chodzi...zmajstrowałem sobie wizytówki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 nie no panie -teraz to nie pogadasz. pan prezes Pewnie gdzieś pisałeś, ale ... takie pytanie ile waża te z powyższego zdjecia - podobaja mi się wszystkie poza tymi z jasnoniebieskim grzebietem - asz moze coś wolnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Wiktor Kalina ze Szczecina, szef wszystkich szefów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 17 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Szczerze to nie wiem dokładnie ile ważą ale...po uzbrojeniu waga będzie oscylowała między 2,5 a 3g. Kolorki mogę Ci popsikać jakie sobie tylko wymyślisz Mam kilka wolnych w kolorach j/w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoek3 Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 tester czeka na testy jeszcze tylko 7 msc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Dzisiaj na warsztacie taki pacjent - zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi