robimax Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Złowiłeś czy kupiłes od Tomego, bo już sie gubię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Haha, mój dzielny jamnik wyniuchał w trawie nad wodą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Szacun dla jamnika. Mój psiak od razu by trupka wszamał heheposypało na forum real fishami, czekam na dalszy rozwój sytuacji i będę kibicował chociaż to trochę nie moja bajka. A wobasy z poprzedniej strony, malowane aero pierwsza klasa. Lubie jak jest prosto, funkcjonalnie a przez to ładnie. U nich tak jest. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) Dzięki, szczerze to nie wierzę w powodzenie moich działań z real fishami. Właśnie zalałem jazgara silikonem - jutro zobaczymy co z tego wyszło Rybka ma niecałe 8cm. Edytowane 18 Października 2014 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 uda się, uda. Tylko nię ma co sie poddawać, początki zawsze są ciężkie. 8 cm to tak wsam raz na jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 W budowie strona internetowa...przy okazji nauka html i CSS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Do budowy stron polecam Joomle.Szybko i łatwo zbudować przy jej pomocy fajną stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Nowe barwy bojowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Czerń i złoto to jest to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tonyopole Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Będzie świetna broń na klenio jazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Nowe barwy bojowe P1090916_2992x1944.jpg P1090909_2768x1792.jpgNowe kolorki napewno będą wymiatać , Jak będziesz miał coś na zbyciu daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Luźne wobki to u mnie rzadkość, jak coś to priv i za 7-10 dni gotowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 W realu wyglądją elegancko. Widać, że autor się stara przy każdym kilerku Jutro testy. Dzięki Bartku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoek3 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 czarnuch w zółte kropy już u mnie łowił ... jestem takim malym testerem ... i chale Maniutka za postępy i hart ducha w jego poczynaniach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Trzeba coś nowego wystrugać, koliberki są fajne, bardzo łowne ale już trochę mnie nudzi ciągle jedno i to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 U mnie ciągle monotematycznie...nic nie wrzucam bo nie ma większego sensu Pozdr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 W górnym prawym rogu jest taka zakładka a tam napisane "przestań obserwować ten temat " !!! Maniek co nie ma sensu bo nie czaje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Zbyt monotematycznie, no chyba że Was to nie nudzi Edytowane 30 Stycznia 2015 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Ja i jeszcze 5 innych osób ciebie śledzi zawsze dawaj jak coś masz bo z przyjemnością się tu zagląda zawsze Edytowane 30 Stycznia 2015 przez rybson 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Dokładnie tak jak na górze, ładne, schludne, wypieszczone...Zawsze dziel się postępami z prac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrmr Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Manniek66 piękne te Twoje "cukiereczki" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Pamiętacie smużaczka? Znalazłem czas i dla niego, pierwszy egzemplarz właśnie schnie w lakierni...chyba nie ma tragedii Jutro dostanie nóżki no i jęzorek, coby ładnie smużył i zamiatał dupcią Edytowane 31 Stycznia 2015 przez Manniek66 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Prawdziwy robal fajne takie realne osmolone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) Plan na dzisiaj, pomalować troszkę wobków Jeszcze tylko oczka, lakier, stery... Będą:-duszki-perła + błękitny grzbiet i pomarańczowe krawaty-perła + czarny grzbiet i pomarańczowe krawaty -czarne w żółte kropy -oliwka z czarnym grzbietem-czarne ze złotą łuską Edytowane 1 Lutego 2015 przez Manniek66 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Najlepszego, Bartku. Sto lat na rybach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi