piotrmr Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Bartosz Wszystkiego Najlepszego a zwłaszcza Wielu Sukcesów Wędkarskich!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Dziękuję za życzenia chłopaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 100 lat Bartek ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Specjalne zamówienie dla kolegi z naszego forum Wersja wolnotonąca o bardzo ciekawej pracy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Ładne bardzo lubię takie klasyczne kleniówki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Tadam...coś co ma przypominać jakieś robactwo. Wyszło w miarę ok, może być lepiej...i będzie! I klasyka... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Maniek, reklamacja. Coś te klenie w cętki i zębate jakieś siakieś takieś. :-) Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Szkoda gadać On tak specjalnie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Oj tam oj tam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 No ja nie wiem kurde :-) klenie miały być :-) Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Siemka jak robisz rowne naciecia pod ster ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Żeś się Bartku zapuścił Mam nadzieję, że przynajmniej na ryby chadzasz regularnie A na rybkach, pamiętaj, ostrożnym trzeba być, bo o wypadek nietrudno!Sto lat, Bartku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Bartek Ty staruchu. Stówka ziom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Dzięki Chłopaki, Janusz, no troszkę czasu mnie tu nie było. Zwyczajnie na wszystko czasu nie ma, praca, szkoła...za chwilę matura. Ale spokojnie, woblerów nie rzuciłem. Cały czas coś tam dlubie...nie zawsze chwaląc się Minął mi okres w którym relacjonuje każdy etap...chyba się starzeje Łukasz, no stary stary...już nie mogę o sobie powiedzieć "nastoltek" ;( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 kiedy woblery ??? czekam i czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Ale chyba nie z konkretnego zamówienia? Będą będą, na dniach ruszam z przygotowaniami na targi rękodzieła Właśnie...gdyby ktoś miał dostęp do dobrego czyli niezbyt twardego, plastycznego drutu kole 0.6mm to proszę na priv! Najlepiej coś w stylu jak drut od WzB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Wszyscy czekamy z niecierpliwością Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi