ryba1981 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 dokładnie, jak ma być zamiennik gabarytowy to musi być 4000DC bo małe przełożenie....rozmiary 3000D np to jak stare 2500R, wieć jest "delikatniejsze" od TP4000....romairy 5000D są ciekawe...odpowiedniki starych Daiwa 3500/4000, ale 100 gram lżejsze, idealne chyba do łowienia wiślanego do długich kijów. Czuć w nich moc Cześć . miałeś może 5000 D w ręku ? Interesuję mnie czy gabarytowo jest mniejszy/większy od granatowej 4000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Cześć . miałeś może 5000 D w ręku ? Interesuję mnie czy gabarytowo jest mniejszy/większy od granatowej 4000 mam na stanie teraz wersję szybszą...wolniejsze sprzedałem...gabarytwo to odpowiednik starej 3500/4000 granatowej, ale 100 gram lżejszy ma gigantyczną przekładnię, ale korpus jest mniejszy i szpula jest mniejsza, to doskanły rozmiar na wiślane czy odrzańskie łowy, na średni o ciężej i ciężko... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Jaka jest różnica między LT 3000 a LT 4000-C ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 4000-C posiada szpule o większej średnicy i większy rotor. Korpus jest ten sam w obydwu modelach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 3000D (EU) też ma korbkę 60mm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 zastanawia mnie też, że obie mają deklarowaną wagę 225g, a szpula w wersji JDM jest znacznie płytsza ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 nie wiem...na ile jest płytsza...nie wnikam a ż tak w szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) dużo, różnica powinna wynosić 5g Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 zastanawia mnie też, że obie mają deklarowaną wagę 225g, a szpula w wersji JDM jest znacznie płytsza ... ?W przypadku Certate LT 3000 JDM faktyczna waga wynosi 230g... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Czyli mamy zaginione 5g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Mała modyfikacja JDM-a i waga robi się znośna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Dla porównania 14' Stella 3000HGM po tunningu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Do stelli jeszcze możesz założyć korbę od vanquisha i zejdziesz jeszcze kilka gram w dół 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Do stelli jeszcze możesz założyć korbę od vanquisha i zejdziesz jeszcze kilka gram w dół To sie wie, ale nie kazdemu carbon pasuje Mial byc metal i tego sie trzymalem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Metal, prawda to metal i piekło! ???????????? Kat, 666, dawno to trochę było ale pamiętam... Sorki, nie mogłem się powstrzymać???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Co WY takie w garściach mientkie.Walczycie o te gramy jak kot o szynkę[emoji38][emoji38][emoji38]. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Znalazł się siłacz co sam poleciał za piórkową wydmuszką w postaci nowego Vanquish-a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Znalazł się siłacz co sam poleciał za piórkową wydmuszką w postaci nowego Vanquish-a Ale nie szukam szpulek czy korbek wydmuszek .Cieniasy właśnie na podwórku u mnie wylądowało 2 t węgla, szukam chętnych do poprawienia kondycji i bicepsu .Pewnikiem sam zniosę te 80 worków i później nie mam problemu ze starą certate 3500 czy TP SW 4000 . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Jak czlowiek starej daty to i myslenie calkiem inne od wspolczesnego... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Jak czlowiek starej daty to i myslenie calkiem inne od wspolczesnego... Co racja, to racja. Mam podobnie, jak Jozi. Różnic 5,0-10,0 g nie szukam...., bo czasem parcie wiatru na blank jest większe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Trzymajmy się lepiej tematu, bo wątek idzie w złym kierunku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Jak czlowiek starej daty to i myslenie calkiem inne od wspolczesnego... Złośliwcze jeszcze na moje przyjdziesz[emoji12][emoji12][emoji12]. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) Złośliwcze jeszcze na moje przyjdziesz[emoji12][emoji12][emoji12]. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu TapatalkaRaczej Robert ma twarde podwaliny, więc może być problem Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez Werem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Chłopaki, w tych nowych ceratach odpowiednikiem wielkościowym starej 3000 będzie 4000, dobrze myślę? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi