vako Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 https://www.hedgehog-studio.co.jp/phone/product/4391 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Taka ciekawostka: Korba z Exlecera LT pasuje bez problemu do Certate LT. Exceler jto najniższy model z wkręcana korbą, jedynie knob jest nierozbieralny, we Fuego już możemy zdjąć. A jak ze szpulą,też podpasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Niestety az tak dobrze to nie ma. Szpule nie są kompatybilne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Niestety az tak dobrze to nie ma. Szpule nie są kompatybilne.A od jakiegoś modelu ze średniej półki podejdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Nie odpowiem. Nie robiłem rozeznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Pasuje napewno od caldia lt. Kumpel ma tak rozwiązany problem szpuli zapasowej... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Panowie: szukam czegoś szybkiego w okolicach 200 gram, szybki. Certate czy Vaniek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 A co Ci się bardziej podoba wizualnie? Certate od zawsze była moim zdaniem mocniejsza od vanquisha, ale nie wiem jak jest z nowym wypustem. Moja znajomość z certate zatrzymała się na 2016 i to samo z vankiem. Jeśli mam porównać modele z tych lat to certate napewno przetrwa więcej niż vaniek... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario6565 Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Jaki rozmiar nowego Certate LT polecacie do wędki Major Craft FSX-822MH . 250cm do 25g . Kompletnie nie mam pojęcia o rozmiarówce daiwy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 (edytowane) Jaki rozmiar nowego Certate LT polecacie do wędki Major Craft FSX-822MH . 250cm do 25g . Kompletnie nie mam pojęcia o rozmiarówce daiwy . 4000D-C czyli to samo jak stare 3000 lub hybryda jak kiedyś stare 2500R, czyli np 3000D, 3000XH ( bez literek C ) Edytowane 6 Października 2019 przez MefistoFishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario6565 Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Odnośnie wersji z szybszym przełożeniem . To czy model 3000xh i 4000cxh różnią się wielkością ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Odnośnie wersji z szybszym przełożeniem . To czy model 3000xh i 4000cxh różnią się wielkością ?? oczywiście, że się róznią...korpusy mają takie same, ale pisałem,że 3000 to hybryda, czyli 3000 ma mniejsza spzule i rotor od 4000, ale korpusy mają takie same. <<to nie jest giełda - ile razy mamy to przypinać?>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppiotrek Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Czy ktoś ma wiedzę na temat tego czy można się dostać do serca (przekładni) Certate LT w celu przesmarowana? Nie ma tam śrub. Czy jest to budowa nierozbieralna? Czyżby dostęp w tym modelu był jedynie od tylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 (edytowane) Musisz mieć taki klucz: Sam raczej się za to nie zabieraj. Edytowane 9 Października 2019 przez DonPablo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppiotrek Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Ala... czyli koperta jest na gwincie. Myślałem że jest sklejoną. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brambor Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Tu jest podobne rozwiązanie, chyba https://www.youtube.com/watch?v=mDnfWwx3uJw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kupisz Opublikowano 8 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 (edytowane) Panowie kochani za twin powera 15 4000 jaką byście Certatę lt brali: - 4000 w compact body czy jednak - 3000? Edytowane 8 Lutego 2020 przez Kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 8 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Panowie kochani za twin powera 15 4000 jaką byście Certatę lt brali: - 4000 w compact body czy jednak - 3000?A jest jakaś różnica w korpusach pomiędzy oboma modelami?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kupisz Opublikowano 8 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 (edytowane) Hej Krab masz Daiwe 4000 EXISTA? Tak?Chodzi mi o odpowiednik Shimano 4000 w Daiwie.dla mnie różnice między D, a Sh są w nowej rozmiarówce mało wymierne. Albo wajcha dłuższa albo średnica szpuli większa? Nie wiem czym się kierować.Chcę zastąpić TP15 4000HG. Wychodzi mi w nowej rozmiarówce Daiwy, że za Shimano TP15 4000 gdzie pokręcajka ma 55mm, a szpula śr 51mm to Certate będzie 4000, która ma śr. szpuli 51mm i wajchę 60mm? Pojemności szpuli są takie same.Mam dylemat czy wybrać 3000xh czy może 4000cxh.3000xh ma szpulkę o średnicy 48mm i mniejszy rotor. Edytowane 8 Lutego 2020 przez Kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 8 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Zwróciłem jedynie uwagę, że 3000XH i 4000C maja te same korpusy, a inne rotory i szpule. Resztę sam sobie dopowiedz. Bierz co bardziej odpowiada preferencjom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 8 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Panowie kochani za twin powera 15 4000 jaką byście Certatę lt brali: - 4000 w compact body czy jednak - 3000?Jak ma byc odpowiednik to bierz LT4000-C, a przełożenie to kwestia gustu i konkretnego zastosowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Jak ma byc odpowiednik to bierz LT4000-C, a przełożenie to kwestia gustu i konkretnego zastosowania. dokładnie, jak ma być zamiennik gabarytowy to musi być 4000DC bo małe przełożenie....rozmiary 3000D np to jak stare 2500R, wieć jest "delikatniejsze" od TP4000....romairy 5000D są ciekawe...odpowiedniki starych Daiwa 3500/4000, ale 100 gram lżejsze, idealne chyba do łowienia wiślanego do długich kijów. Czuć w nich moc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Pozyskalem Certate 2500 LT i pozwolilem sobie zrobic takie zdjecia porownawcze do Stelli 18 C3000. Korbka w Certate jest wkrecona inna, custom.Ale co nie co na zdjeciach widac, jakby ktos chcial porownywac oba kolowrotki pod wzgledem rozmiaru i ksztaltow. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Daiwa zdecydowanie urodziwsza 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Daiwa zdecydowanie urodziwsza Ani jednemu ani drugiemu uroku nie brakuje .Stelka bardziej kobieca, taka smukła . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi